TV-sztárok

Jáksó László 24 kilót fogyott, elárulta, hogyan

Jáksó László már másfél éve nincs képernyőn, helyette programozással foglalkozik, ami az eredeti szakmája. Kiegyensúlyozottabb mint valaha, és ennek okait mesélte el a Mokkában.

Jáksó László egykor az egyik legfoglalkoztatottabb tévés volt, mára azonban teljesen megváltozott az élete. Másfél éve nincs képernyőn, de már a rádióban is csak ritkán hallani, helyette leginkább programozással foglalkozik, és azt mondja, egyáltalán nem hiányzik neki a média. Jáksó nagyon sokat fogyott az utóbbi időben, és sokkal kiegyensúlyozottabb – többek között erről mesélt a ma reggeli Mokkában

„Mindig programoztam, mindig valami helyett. Tinédzserkoromban leginkább az ismerkedés helyett, de a tévézés közben is, leginkább éjszaka. Ettem a csokit, és programoztam, ez volt a műsorvezetős időszak” – kezdte Jáksó László a műsorban. 

Másfél év alatt fogytam le. (…) Semmi bajom nincs, mozgás és táplálkozás, főleg az utóbbi. Jókat eszem, csak nem éjjel kettőkor, nem kanállal pörköltet. Nem valami nagy a titok

– árulta el a tévés. 

Jáksó László 24 kilót fogyott

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top