nlc.hu
Sztárok

Hódi Pamela házi praktikával gyógyul

Hódi Pamela házi praktikákkal igyekszik megszabadulni a koronavírustól

Napok óta karanténban küzd a vírus makacs tüneteivel.
hódi pamela

Hódi Pamela még a hét elején egy Instagram-posztban tudatta rajongóival, hogy bár minden lehetséges óvintézkedést betartott, mégis elkapta a koronavírust. Mint írta: „Nem gondolom, hogy titkolnom, vagy szégyenkeznem kellene emiatt, ezért inkább leírom” – állt a nyilvános posztban, amiből kiderült, Pamelát a legjobban az viselte meg, hogy elszakították a lányától.

A celeb azóta újabb posztot tett közzé, ebben nem csak állapotáról mesélt, de azt is elárulta rajongóinak, hogy viseli a bezártságot, és hogy mivel telnek a napjai a négy fal között. „Őszintén szólva elég unalmasan és lassan telnek a napjaim… Takarítgatok, ülök, fekszem, alszom, olvasok, filmezek, fürdök, dolgozom, telefonálgatok. Nagyon szörnyű ez a bezártság” – írta.

Pamela nehezen viseli, hogy a betegség miatt elveszített az ízlelését és a szaglását is; ezeket most különböző házi praktikákkal próbálja visszaszerezni. „Kaptam egy tanácsot kommentben, hogy citrusolajjal visszahozható a szaglás és ízlelés. Így inhaláltam gyorsan, de sajnos ugyanúgy nem érzek semmit. Egyik ismerősöm viszont az írta, hogy kávészemekkel csináljam ugyanezt…kipróbálom majd azt is.”  

Olvass még többet Hódi Pameláról az nlc-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top