nlc.hu
Sztárok

Levágatta hosszú haját Hódi Pamela

Levágatta hosszú haját Hódi Pamela – fotó

Megváltoztatta külsejét Hódi Pamela, aki régóta kacérkodott azzal, hogy rövidebb legyen a haja.

Szerdán este töltötte fel magáról azt a friss fotót Hódi Pamela, amin drasztikusan rövidebb frizurával látható.  Bár Pamela, a beszámolója alapján már nagyon fáradt volt a nap végére, nagyon elégedett a végeredményre. Ahogyan írta, mindig hosszú haja volt, de szeretett volna kipróbálni egy rövidebb frizurát. “…Szerencsére mindig egészséges és gyorsan is nő a mai napig! Kicsi koromban a fenékig érő hajunk levágása ünnepnapnak számított, ilyenkor mindig kleopátra fazonra vágattuk le nővéremmel! Akkor is nagyon izgultunk mind a ketten. Na, de ma mondhatnám, hogy elszántan érkeztem Zsoltihoz a szalonba, de hazudnék! Fél órán át vacilláltam, hogy bevállaljam e. Aztán kb mindenkit megkérdeztem kinek mi a véleménye, és a döntés arra jutottam, hogy csináljuk.” – magyarázta posztjában  a takarékoskodó Hódi, akinek már nem tetszett annyira korábbi, extrán hosszú frizurája. “Egyszer élünk és nem egy végleges döntés! Egyelőre egyáltalán nem bántam meg, sőt…”

Mindig kiszerettem volna próbálni a rövidebb hajat! 🤗Mióta az eszemet tudom, hosszú hajam volt szerencsére mindig…

Közzétette: Hódi Pamela – hivatalos oldal – 2020. július 1., szerda

Hódi új fotójához, barátnője, Megyeri Csilla is hozzászólt, aki néhány hónapja szintén hasonló fazonra váltott. “Na vére! Egy évig gondolkodtál ezen! Brutálisan jól áll”– írta a magánéletét félve óvó Pamela fényképéhez Megyeri Csilla. Csak egyetérteni tudunk vele! Pamela új stílusát nagyon eltalálta a fodrásza!

Hódi Pamela akkor és most

Hódi Pamela átváltozása (fotó: TV2 Sajtószoba és Hódi Pamela /Instagram)

Vágjunk bele!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top