TV-sztárok

Pirner Alma levágatta a haját, egészen más az új frizurával

Emellett úgy döntött Pirner Alma, hogy nem hord többé melegítőt.

Pirner Alma és családja szabályok szerint él a karanténban, így is valamiféle fazont adva a napjuknak. A modell élvezi a hirtelen jött szabadidőt, de azért várja, hogy minden visszaálljon a rendes kerékvágásba. Több dologban is változtatott az elmúlt hetekben: heti négy alkalommal főz, fél 8 előtt nem bújik ki az ágyból, és még a haját is levágatta.

View this post on Instagram

Nektek mi változott a karantén alatt? Amire ebben az időszakban jobban kell, vagy jobban oda tudtok figyelni? 🙋🏼‍♀️ Én jó pár dolgot átalakítottam, teljesen tudatosan. 📌 A hajnali 5-6 órakor kelést elengedtem, tovább alszom, így az utazásokkal megspórolt időt ki tudom használni "Beauty sleep"-re.:-) 7:30 előtt nem kelek, viszont 23:00-kor legkésőbb lefekszem, így 8,5 órát alszom átlagosan. 📌 Este már csak sólámpa szolgál fényforrásnak, mely tökéletes az esti rituálémhoz és a cirkadián ritmus megfelelő működéséhez. 📌 A reggeli "POWER HOUR"-t, ami 1 óra, és az ERŐ ÓRÁJÁNAK hívom, kibővítettem. 💜 Eddig 20 perc meditáció – 20 perc tanulás/olvasás/20 perc edzés volt, most dupláztam mindent, az edzést tripláztam. 40 perc meditáció – 40 perc tanulás/olvasás, és 60-90 perc mozgás (amiben nem csak edzés, de jóga, pilates, nyújtás, és foam roller is benne van) Nem egyszerre, hanem elosztva a nap részeire. 📌 4 alkalommal legalább főzök otthon, nem rendelünk semmit, azt esszük elosztva a hétre, amit készítettünk, megtervezve a heti 1 bevásárlást, és az étkezéseket. 📌 Egyáltalán nem nézek televíziót. 📌 Megszűnt a hosszú haj, most vállig érő és imádom. Könnyebben kezelhető sokkal. 📌 Otthon beszűntettem a "mackóruhát", melegítőt, vagy nevezzük bárhogy, és csinos "casual wear" -ben vagyok, ami kényelmes, de "utcai". 📌 Minden nap felrakok egy alap sminket, parfüm, alap szépítkezés, ápolt haj, stb. 📌 Napi egyre csökkentettem a kávé adagom. 📌 Lett egy irodám itthon, így megszűnt a laptoppal dolgozás meg irodázás az étkező asztalon, a kanapén és az ágyban, ezáltal vissza kerültek a dolgok a helyére, és energetikailag is sokkal jobb, mert bár itthon vagyunk, mégis szétválik a munka és a magánélet. ….és még folytathatnám a listát, mi minden változott itt a pár hét alatt, de most Ti jöttök.:-) Nektek lettek új szabályaitok? #quarantinelife

A post shared by Pirner Alma/Absolutely Woman (@almapirner) on

  • A hajnali 5-6 órakor kelést elengedtem, tovább alszom, így az utazásokkal megspórolt időt ki tudom használni “Beauty sleep”-re.:-) 7:30 előtt nem kelek, viszont 23:00-kor legkésőbb lefekszem, így 8,5 órát alszom átlagosan.
  • A reggeli “POWER HOUR”-t, ami 1 óra, és az ERŐ ÓRÁJÁNAK hívom, kibővítettem. 💜 Eddig 20 perc meditáció – 20 perc tanulás/olvasás/20 perc edzés volt, most dupláztam mindent, az edzést tripláztam. 40 perc meditáció – 40 perc tanulás/olvasás, és 60-90 perc mozgás (amiben nem csak edzés, de jóga, pilates, nyújtás, és foam roller is benne van)
    Nem egyszerre, hanem elosztva a nap részeire.
  • 4 alkalommal legalább főzök otthon, nem rendelünk semmit, azt esszük elosztva a hétre, amit készítettünk, megtervezve a heti 1 bevásárlást, és az étkezéseket.
  • Egyáltalán nem nézek televíziót.
  • Megszűnt a hosszú haj, most vállig érő és imádom. Könnyebben kezelhető sokkal.
  • Otthon beszüntettem a “mackóruhát”, melegítőt, vagy nevezzük bárhogy, és csinos “casual wear” -ben vagyok, ami kényelmes, de “utcai”.
  • Minden nap felrakok egy alap sminket, parfüm, alap szépítkezés, ápolt haj, stb.
  • Napi egyre csökkentettem a kávéadagom. 

– írja a közösségi oldalán Pirner Alma.

Olvass még Pirner Almáról az nlc.-n:

Pirner Alma

Pirner Alma (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top