nlc.hu
Sztárok

DJ Willcox első családi fotója

Már kétgyerekes apuka: a magyar sztár DJ, Willcox először mutatott családi képet

Willcox hazánk egyik legsikeresebb DJ-je igazi mintaapa, aki most először mutatta meg a két csodaszép gyerekét.

2017-ben megválasztotta a hazai DJ-szakma a Ballantine’s Music Awards-on Év Felfedezettjének, 2019-ben ugyanezen a díjátadón Év Producerének választották, és megnyerte a hazai Grammy-díjként jegyzett Fonogram zenei díjat is az év elektronikus zenei albuma kategóriában. Willcox jelenleg az egyik legkeresettebb hazai mainstream DJ, akit már külföldön is elismernek, korábban leszerződött az Egyesült Államok egyik első számú elektronikus zenei kiadójával, az Ultra Recordsszal, saját zenéjére, a Tequilára.

DJ Willcox azaz Vígh Attila

Vígh Attilát a legtöbben csak DJ Willcox néven ismerik

A Rádió1 DJ-jéről kevesen tudják, hogy fiatal kora és éjszakai munkája ellenére a családja jelenti számára a biztos alapot. DJ Willcox, vagyis Vígh Attila eddig még nem mesélt a magánéletéről, így azt is kevesen tudják, hogy nemrégiben megszületett második gyereke.

„A balatonfüredi Sun Cityben léptem fel, ahova elkísért a családom is. Úgy gondoltuk, hogy a baba születése előtt két héttel még jó lesz egyet csobbanni a Balatonban. A hároméves kislányunk, Lili kedvéért alakítottuk így a programot. Este elmentem fellépni, és mixelés közben megcsörrent a telefonom. A kedvesem hívott, hogy picit görcsöl, de azt mondta, hogy ez normális ilyenkor, maradjak nyugodtan zenélni. Így hát letoltam a szettet, fotózkodtam, beszéltem a tulajjal, szokásos. Este befeküdtem a párom mellé, és hallom, hogy olyan furcsán veszi a levegőt… Felkeltettem, azonnal be a kocsiba, és irány Budapestre a kórházba… Olivér igazi DJ baba, szépen megvárta, hogy befejezem a szettet, majd megszületett” – meséli második gyerekének kalandos érkezését a lemezlovas.

Párjával 12 éve vannak együtt, és anno egy közös barátjuk mutatta be őket egymásnak, és Willcox munkája sem ijesztette meg a párját, mert vannak zenészek a családjában, így pontosan tudta, mivel jár ez az életforma. A gyerekek érkezésével sem változott az életritmusuk. 

„Próbáltunk tartani a szokásainkat, nem hajtottuk el a barátainkat, továbbra is rendeztünk kerti partikat például. Sosem voltam otthon ülős típus, és ezen a pici érkezése se változtatott. Természetesen mindig úgy oldottuk meg, hogy Lilli igényeihez alkalmazkodtunk.”

DJ Willcox, azaz Vígh Attila a családjával

DJ Willcox, azaz Vígh Attila a családjával

Willcox, akinek szerzeményeit a legnagyobb világsztárok pörgetik, és egy korábbi klipje a nemzetközi Ultra Recordsnál jelent meg, nemrégiben egy animációs kisfilmmel rukkolt elő. A Caramba! egy szegény trombitaművészről szól, akit végül jósága és tehetsége vezet sikerre. „Szeretném a valós értékekre felhívni a fiatalok figyelmét” – nyilatkozta korábban Willcox, aki azt is elárulta, hogy új dalához készült most egy vokális verzió is egy Grammy-díjra jelölt énekes közreműködésével, akinek ráadásul meghasonlásig olyan hangja van, mint Sean Paulnak.

 

Sztárok, akiknek mostanában gyarapodott a családja: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top