nlc.hu
Sztárok

Liptai Claudia kiakadt

Liptai Claudia kiakadt a kommentelőkön, akik azt feltételezik, hogy hazudik a koronavírustesztje eredményéről

Liptai Claudia egy élő bejelentkezés alkalmával tisztázta a félreértéseket.

Liptai Claudia pár nappal ezelőtt egy posztban osztotta meg a követőivel, hogy pozitív lett a koronavírustesztje, ami több forgatást, eseményt, és még a Pataki Cuki első születésnapját is érintette. Nemcsak ő, de az egész családja karanténba kényszerült két hétre. A koronavírusteszt eredményét sokan hitetlenkedve fogadták, és durva vádakkal illették a műsorvezetőt – ezekre egy élő videóban válaszolt. A videót itt tudod megnézni.

„Volt, aki felvetette, hogy nekem fizettek ezért. Az állam, vagy nem tudom, ki. Hogy én azt mondjam, hogy pozitív vagyok. Szóval, bárkiben ez a gondolat felmerül… (…) Ez hogy merült fel benne, és hogy tudta leírni a kezével, de tényleg, csak gondolja végig ennek a következményeit. Kezdjük ott, hogy amikor megtudtam, hogy pozitív vagyok, akkor kihúzták a szőnyeget a lábam alól, tényleg nem gondoltam, hogy ez velem megtörténhet. (…) Szerintetek ki az, aki ezt szeretné világgá kürtölni? Nekem nem volt más esélyem” – részletezte a videóban Liptai Claudia, aki arról is beszámolt, hogy már tüneteket is produkált. 

„Estére nagyon elkezdett fájni az összes végtagom, a fejem, nagyon fájtak a lábaim, a kezeim, és ami most is van, hogy a látásom is elkezdett romlani. Néha keresem a szavakat, mert ami még tünete ennek az egésznek, hogy nagyon fáradt vagyok. 15 percenként le kell ülnöm vagy le kell feküdnöm. Másnap egy kis hőemelkedésem volt, majd végtagfájdalmaim is lettek” – mesélte a videóban.

liptai claudia

Liptai Claudia (Fotó: Smag)

Ez is érdekelhet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top