nlc.hu
Sztárok

Rónai Egon családi tragédiája

Tragikus történet: ezért nem lehetett testvére Rónai Egonnak

Rónai Egon mindig szeretett volna egy testvért, de ez nem adatott meg neki. Családi tragédiájáról mesélt a műsorvezető.

Rónai Egon öt gyermek édesapja, három éve született kisfia, így még jócskán kiveszi a részét az apaságból. Az ATV műsorvezetője azonban soha nem tapasztalhatta meg, milyen testvér mellett felnőni. Egyik nővére halva született, édesapja előző kapcsolatában született féltestvérét pedig sosem ismerte meg igazán.

„Nagyon szerettem volna egy testvért. Lehetett volna nővérem, Dóra lett volna a neve, de halva született”  – mesélte a Blikknek Rónai Egon, akinek most mutatják be életrajzi könyvét, Az Egont, amiben részletesen beszámol a családi tragédiáról is. A műsorvezető elárulta, hogy csoda az is, hogy az édesanyja neki életet tudott adni, mivel az orvosok azt mondták, az első elvesztése után nem lehet újra gyermeke.

ronai-egon

Rónai Egon szeretett volna egy testvért (Fotó: Kollányi Péter/MTI)

„Érdekes helyzet ez, mert ez nem az én tragédiám volt, hanem a szüleimé, de az tény, hogy szerettem volna egy testvért. Emlékszem, akkortájt a szüleim el is indítottak egy örökbefogadást, de az valamiért végül nem valósult meg” – mondta Rónai Egon, aki korábban arról is vallott, milyen öt gyereket nevelni. A műsorvezető könyvében más családi titkokról is lerántja a leplet.

Olvass még Rónai Egonról az nlc.hu-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top