nlc.hu
Sztárok

Murányi Tünde szemműtétje

Fontos műtéten esett át a Barátok közt színésznője

Fontos dologra szánta rá magát Murányi Tünde, Kálid Artúr felesége. A Barátok közt színésznőjének régóta gondja volt a látásával.

Gyerekkora óta küzdött szemproblémákkal Murányi Tünde, aki nyár óta Fekete Tündét alakítja a Barátok köztben. A színésznő három évesen egy mandulaműtéten esett át, ami után úgy ébredt, hogy valami gond van a látásával.

„Talán eltaláltak egy ideget, avagy az altatás nem sikerült jól, de úgy ébredtem, hogy az egyik szememre kancsal lettem. Kamaszkoromig kellett szemüveget hordanom, mégpedig a klasszikus, egyik szemet takaró verziót” – mesélte Kálid Artúr felesége a Blikknek. A színésznőt a mindennapi életben annyira nem, de a munkában zavarta a szemproblémája, ezért döntött végül a trifokális műlencse beültetése mellett.

murányi tünde barátok közt

Murányi Tündének régóta gondjai voltak a látásával (Fotó: A Barátok közt Facebook-oldala)

„A forgatások alatt és a színpadon sem tudok szemüveget hordani, a kontaktlencsét pedig nem viselem el” – mondta Murányi Tünde, aki bevallotta, hogy félt a beavatkozástól. . A műtétre férje, Kálid Artúr kísérte el. A beavatkozás jól sikerült, azóta szemüveg nélkül is látja a szövegeket. 

Olvass még cikkeket a Barátok közt-ről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top