nlc.hu
TV-sztárok

Nagy Alexandra táskája

Kipakolt a Barátok közt színésznője, ezek lapulnak Nagy Alexandra táskájában

Nagy Alexandra bepillantást engedett abba, mit rejt a táskája. Furcsa dolgok kerültek elő a nem kis méretű női retikülből.

Újabb kihívásnak tett eleget Nagy Alexandra, aki műsorvezető társával, Tuka Nikivel közösen felfedte, mit is rejtenek a női táskák, melyeket a legtöbb misztérium övez.

A két műsorvezető nemcsak megmutatta, mit cipel magával a hétköznapokban, de rangsorolta is, hogy mi az az öt dolog, ami nélkül nem tudna létezni. A Barátok közt színésznőjének táskája rengeteg meglepetést tartogatott.

Nagy Alexandra táskája

Nagy Alexandra megmutatta, miket hord magával a táskájában

„Mindig van nálam egy pár kendő, nagyon szeretem ezeket, mert hajpántnak, kiegészítőnek is alkalmasak, sok mindenre lehet őket használni. Emellett mindig velem van a határidőnaplóm és az útlevelem, valamint a jogsim és a forgalmi engedélyem. Tudom, egy kicsit furcsa, táska a táskában, de a sminkcuccaim mindig így hordom magamnál. Így biztosan nem tűnnek el a táska mélyén”

– mondta az Édesítőben a színésznő.

Nagy Alexandra táskája

Van pár dolog, amelyek nélkül Nagy Alexandra, a Barátok közt színésznője sosem indul el

Nagy Alexandra két dologtól biztos nem válna meg, ha döntenie kellene. „Fogkefe és fogkrém, valamint telefontöltő mindig van nálam. Ezek nélkül, valamint a határidőnaplóm, az irataim és a sminkcuccok nélkül sehova sem indulok el. Viszont ez egy olyan alapcsomag, amivel szinte világgá is mehetnék” – tette hozzá Alexandra.

Kolléganője azonban más rangsort állított fel. „Pénztárca, fejfájás csillapító, kézfertőtlenítő, egy kis nasi és egy toll, számomra ezek a nélkülözhetetlen dolgok a táskámban” – mondta Tuka Niki.

(Kiemelt kép: RTL Klub / Sárosi Zoltán)

Még több cikk Nagy Alexandráról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top