nlc.hu
Sztárok

Rácz Jenőt támadják a kommentelők

Rácz Jenőt keményen támadják stílusa miatt a kommentelők

A kommentelőknek nem tetszik, ahogy Rácz Jenő a barátnőjével beszél.

Rácz Jenő A Konyhafőnök egyik legnépszerűbb séfje, rengetegen követik a közösségi oldalát, a maximalizmusa pedig szintén sokaknak tetszik. Eddig azonban nem láthattuk, hogy miként viselkedik versenyhelyzetben – a Nyerő Páros egy teljesen új oldalát mutatja meg, és mentségére legyen szólva, a versennyel járó stressz mindenkiből mást hoz ki. A kommentelők többségének nem tetszik, ahogy Jenő séf a barátnőjével, Dórival beszél, ennek pedig hangot is adnak a közösségi oldalakon. 

Erről van szó:

A verseny hevében olyan dolgokat mond a séf, amit nem valószínű, hogy normál esetben mondana, azonban ez nem tetszik az internet népének. A mai adásban is elhangzik egy-két olyan mondat, ami nem az ő malmára hajtja a vizet, Járai Mátéék pedig kapnak az alkalmon, amikor erről beszélhetnek Jenő párjával, Gyuricza Dórival. Ezen a ponton kialakul egy kis vita, amiről a Nyerő Páros nézőinek is megvan a véleménye. 

Elszabadultak az indulatok a kommentszekcióban:

Rácz Jenő oldalán egyébként szinte alig érkezik negatív kritika, A Konyhafőnök sztárjának rajongói támogatják őt, sok pozitív hozzászólás van a fotók alatt. 

Ez is érdekelhet:

rácz jenő és gyuricza dóra

Rácz Jenő és barátnője, Dóri (Fotó: RTL Klub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top