nlc.hu
Sztárok

Szandi és Blanka nagyon kiakadtak

Undorító kommentekkel zaklatják Szandit és lányát, Blankát

Szandi és lánya, Blanka kibeszélik a negatív kommentelőket.

Szandi 31 éve van a zenei pályán, 1989-ben tűnt fel először a neve. Az énekesnőt általában szeretik az emberek, nem megosztó személyiség, azonban még így is akadnak olyanok, akik durván nekimennek, főleg a közösségi oldalakon. Ő már túllépett a negatív kommentelőkön, de az nagyon bántja, ha a családját szidják – erről beszélt a Story magazinnak. 

„A kamu cikkekkel, álhírekkel sajnos nem tudok mit tenni, pedig azok miatt elképesztő mennyiségű bántást kapok. A saját közösségi oldalaimon viszont törlök minden bántó, rosszindulatú és nyomdafestéket nem tűrő kommentet. Nem vagyok hajlandó befogadni a negatív energiákat. (…) Blankával sokat beszélgetünk a negatív kommentekről, de megnyugtat, hogy milyen tisztán látja az adott helyzetet. Az volt a legszörnyűbb, amikor egy cikkben arról beszéltem, hogy Blanka koraszülöttként 1640 grammal jött világra, mire valaki azt kommentelte, hogy »inkubátorszökevény«” – emlékezett vissza Szandi, akinek nemrég egy képe alatt a halálát kívánták.

Story magazin címlap

Story magazin

Ez is érdekelhet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top