nlc.hu
Sztárok

Kiderült, Várkonyi Andrea miből él majd

Kiderült, Várkonyi Andrea miből él majd a Life TV után

Várkonyi Andrea határozott tervekkel mondott fel, amiről eddig nem beszélt. Most kiderült, miért fordított hátat a Life TV-nek.

Váratlanul érte még Hajdú Pétert is Várkonyi Andrea hirtelen felmondása, akivel komolyan számolt a csatorna. 

„Én mondtam fel, mert mostanra realizálódtak olyan egyéb ajánlataim, amelyekről úgy gondolom, mindenképpen el kell most fogadnom, élnem kell vele. Ezeket sokkal csábítóbbnak tartom, de hogy miről is van szó, arról egyelőre bővebben nem szeretnék beszélni” – árulta el korábban a Blikknek Várkonyi Andrea.

Varkonyi Andrea

Várkonyi Andrea (Fotó: Life TV)

Többet a Life TV nemrégiben kinevezett vezérigazgatója, Hajdú Péter sem tud a távozásról. Mint mondta, bértárgyalásra sem került sor, mert Andi az elején leszögezte, jól átgondolta a döntését, és szeretne élni az új lehetőséggel. Hogy mi ez, arról eddig nem árult el Várkonyi sem pontosabb információkat, most viszont a HVG hetilap legújabb számából kiderült néhány részlet. 

„Várkonyi Andrea a HVG érdeklődésére közölte, a jövőben is televíziózással, kommunikációval, tartalom- és műsorgyártással foglalkozik majd. Azt mondta, ehhez vált elkerülhetetlenné, hogy saját cégben folytassa a munkát azzal a stábbal, amellyel évek óta együtt dolgozik. A Whitedog Media másik tulajdonosa Gergely Judit, aki 2010-ben végzett a TV2 Akadémiáján” – idézi a 24.hu a HVG-cikket

A HVG cikke szerint Várkonyi Andrea és Gergely Judit cégének fő tevékenysége reklámügynökségi tevékenység és filmgyártás, a céget tízmillió forintos alaptőkével hozták létre.

Más hírek Várkonyi Andreáról: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top