nlc.hu
Sztárok

Armando családra vágyik

A Konyhafőnök győztese alig várja, hogy megkérhesse szerelme kezét

Armando a lánykéréshez már engedélyt kért szerelme szüleitől is.
Armando barátnője

Azóta, hogy megnyerte a Konyhafőnök 10 millió forintos fődíját, Armando élete fenekestül felfordult: a rajongói lépten-nyomon felismerik az utcán, és egyik interjút adja a másik után. Olyannyira, hogy a különféle – sokszor venezuelai – megkereséseket már édesanyjának kell beosztania.

A Konyhafőnök győztese, akiről egy ideig kamuhírek is terjedtek, erről a Fókusz stábjának beszélt, akiknek őszintén mesélt távkapcsolatáról is. „Jade februárban végzett az egyetemen, és egyből indult is Angliába, ahol most állatorvosként dolgozik. Azóta távkapcsolatban vagyunk. Próbálunk minél több mindent együtt csinálni, hogy ne érezzük a távolságot annyira” – mondja Armando, aki időről-időre meglepi Jade-et virágokkal és apró édességekkel, hogy ne érezze azt, hogy egyedül van.

Armando a közös életüket hosszú távon Budapesten, vagy Jade szülőhazájában, Svájcban is el tudja képzelni. Mint mondja, tökéletesen biztos benne, hogy számára a lány az igazi, ezért most, hogy befejezte az egyetemet arra is készen áll, hogy új szintre emelje a kapcsolatukat: szeretné megkérni Jade kezét, amihez már a szüleitől is engedélyt kért.

A tervezett lánykérésről egyébként Jade is tud: igaz, a helyszín és az idő számára is meglepetés lesz majd.

Olvass még többet a Konyhafőnökről az nlc-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top