nlc.hu
Sztárok

A Konyhafőnök középdöntője

Ilyen őrjöngést még nem láttak A Konyhafőnök séfjei – videó

Óriási káoszt produkáltak a piros csapat versenyzői A Konyhafőnökben.

A megújult Konyhafőnök középdöntőjének második napján a hétfőn 1 pontot szerző pirosak és egy új kék trió állt a pult mögé. A feladat és a pánik ezúttal elhatalmasodott a piros csapaton.

A Konyhafőnök

Óriási káosz és pánik volt a tálalásnál a piros csapatnál A Konyhafőnökben (Fotó: RTL Klub / Sajtóklub)

Mindkét csapatnak egy tipikus családi piknik alapanyagaiból éttermi színvonalú menüsort kellett készítenie. A pirosak nem találták az összhangot, óriási káoszt produkáltak az első főzés alatt, a pont így kékeknél landolt.

A második főzésben sajtokkal dolgoztak a csapatok. Egy előétel és egy főétel előállítása volt a kihívás a következő alapanyagokkal: mozzarella, brie, gomolya, Pannónia, camembert, pálpusztai, parenyica, gouda, comté és vörös cheddar. A csapatfőnökök instruálták versenyzőiket, de a Rácz Jenőtől pikáns beszólást kapó Handi (Güler Hande), Matyi (Szalai Mátyás) és Zoli (Dr. Ragány Zoltán) most sem találták meg a megfelelő receptet, így 2:0 lett a kékek javára.

A pirosak és a kékek a héten pontokat gyűjtenek, a legkevesebb pontot gyűjtő csapat tagjai párbajon mérik össze tudásukat a továbbjutásért. A Konyhafőnök középdöntője szerda este folytatódik.

Olvass még A Konyhafőnökről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top