nlc.hu
Sztárok

Rácz Jenő kétértelmű beszólása A Konyhafőnökben

„Téged könnyű lehet kielégíteni” – mondta Rácz Jenő Handinak A Konyhafőnökben

A sztárséf kétértelmű megjegyzést tett a kóstolásnál A Konyhafőnök versenyzőjére, aki azonban nem csapta le a magas labdát.

Handi (Güler Hande) a bébipolipot és a garnélát használta fel, amiből grillezett és tempurált rákot készített bébipolipos bulgursalátával, vajmártással és zöldolajjal a felturbózott Konyhafőnök legutóbbi adásában.

Handi A Konyhafőnökben

Handit meglepte Rácz Jenő kétértelmű beszólása A Konyhafőnökben – Fotó: RTL Klub

Ha én ezt egy étteremben kapnám, boldog lennék vele” – válaszolta a versenyző Fördős Zének arra a kérdésére, hogy mit gondol az elkészített ételéről. Mire a dupla randin részt vevő Rácz Jenő így reagált: „Igen? Téged könnyű kielégíteni akkor”.

Erre nem válaszolok most” – mondta neki Handi.

Fördős Zé is kommentálta az elhangzott dialógust: „Ez majd megdumáljátok, szerintem”.

Rácz Jenő azért még cizellálta a korábbi kijelentését: „Én nem arra gondoltam, hanem az ételre, az étvágyra, az étel étvágyára”. Mire Handi: „Én is arra gondoltam.”

Meddig folytatjátok még?” – kérdezte erre Fördős Zé. Sőt séftársa, Sárközi Ákos is már tovább szeretett volna lépni: „Hagyjátok már abban!

Amúgy Handi étele Fördős Zé szerint „pofás lett”, majd hozzátette: „A tempura viszont nem jó, nem így kell csinálni. Házi feladat: utána kell nézni, hogyan kell csinálni”.

A magas labdát feldobó Rácz Jenő pedig úgy vélte, nagyon egyszerű lett a versenyző fogása.

Mint Handi utólag elmondta, a sztárséf  negatív kritikáját építő jellegűnek élte meg.

Olvass még A Konyhafőnökről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top