nlc.hu
Sztárok

Fördős Zé palacsintázása

Sárközi Ákos helyett Fördős Zé saját magát és Rácz Jenőt szívatta meg A Konyhafőnökben

Palacsintákat rendelt a sztárséftől a gasztrovlogger, de a végén már annyit tálaltak neki és zsűritársának, hogy alig győzték megenni.

A megújult Konyhafőnök elődöntőjében az egyik versenyző a bébi-alapanyagokat egy óriásra cserélte, nem önszántából, így azonban maradt egy láda, tele különleges alapanyagokkal. Ekkor lépett a pályára az édesapjával 4 éves kora óta együtt dolgozó Fördős Zé: beállította Sárközi Ákost a pultba, hogy ne vesszen kárba sem a bébi homár, sem a bébi polip vagy akár a folyami rák.

A Konyhafőnök

Vidám palacsintázás is zajlott a zsűripultban A Konyhafőnökben – Fotó: RTL Klub

Ráadásul a gasztrovlogger azzal is meg akarta szívatni a Michelin-csillagos séfet, hogy a főzése alatt a zsűritársait – azaz őt és a Handinak beszóló Rácz Jenőt – 10 percenként kakaós, lekváros és nutellás palacsintákkal kell kényeztetnie. Ám Fördős Zé azzal nem számolt, hogy az 50 perces főzési idő alatt ez összesen 25 palacsintát jelent, tehát ennyit kellene befalnia közösen Rácz Jenővel.

Már meghalunk. Ez egy olyan szívatás volt, amit mi szívtuk meg a végén” – fakadt ki a főzési idő vége felé a gasztrovlogger Sárközinek. 

Olvass még A Konyhafőnökről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top