nlc.hu
Sztárok

Kioktatták Sárközi Ákost

A Konyhafőnök egyik versenyzője kioktatta Sárközi Ákost

Edit szerint nem helyes módon eszi a sztárséf a garnélát.

A felturbózott Konyhafőnök legutóbbi adásában nem csak tollas kakassal küzdöttek meg a versenyzők. A második feladatban igazán különleges alapanyagokkal dolgozhattak: békacomb, garnéla, bébipolip és bébi tintahal. Ezek közül kettőt használhattak fel.

Edit A Konyhafőnökben

Pucolás nélkül szervírozta Edit a garnélát A Konyhafőnökben, mert ő ehhez van szokva – Fotó: RTL Klub

A kakasherét sehol sem találó Edit (Ármán Edit) a tányérja értékelésénél igencsak kioktatta az álomotthonát megmutató Sárközi Ákost arról, hogyan kell helyesen enni a garnélarákot, amelyet pucolás nélkül készítette el.

Jól érzékelem, hogy nincs leszedve a garnélának a páncélja?” – kérdezte Fördős Zé a kóstolásnál. „Én még eddig csak úgy ettem, hogy nekem kellett leszedni” – válaszolta erre Edit.

Elég bizarr, amit csináltál, és nagyon nagy mázlid van, hogy ez egy jó ízű cucc, viszont könyörögve kérlek, hogy ha bent maradsz ebben a versenyben, akkor kezdj el redukálni a fejedben, csökkenteni a mennyiségeket, mert ilyen alapanyag-katyvaszt nem lehet fenntartani” – tanácsolta neki a gasztrovlogger.

Mikor Sárközi Ákos küzdött meg a garnélapucolással, hogy értékelhesse Edit fogását, versenyző beszólt neki: „A farkánál a legfinomabb, ott megszívja az ember”. Mire a sztárséf: „Azt meghagyom neked”.

Edit kijelentésére Rácz Jenő is csak forgatta a fejét. A Konyhafőnök versenyzője azonban továbbment a kioktatásban: „Ott jönnek ki az ízek a páncél alól”.

Olvass még A Konyhafőnökről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top