nlc.hu
Sztárok

Telenovella-dívák nagymamakorban

Isaurától Esmeraldáig – Nagymama korú dívák a telenovellákból

Három díva, akiket népszerű telenovellákból ismerhetünk. Hinnéd, vagy sem, de már harmincas gyermekeik vannak, sőt, unokáikat találtuk!

Isaura megformálója, Lucélia Santos 1975-ben ment feleségül John Neschling zeneszerző-karmesterhez, akivel ezután 12 évig voltak házasok. Egy fiuk született, Pedro Neschling. A ma már 38 éves férfi maga is színész, pályáját színpadon kezdte, a tévében pedig 2003-ban, a Sítio do Picapau Amarelo című produkcióban debütált. Az elmúlt közel két évtizedben tucatnyi sorozatban és néhány filmben is játszott, illetve rövidfilmeket írt és rendezett.

Lucelia Santos, fia és unokája (Fotó: Instagram, Getty Images)

Lucelia Santos, fia és unokája (Fotó: Instagram, Getty Images)

Neschling 2010-ben vette feleségül Vitória Frate színésznőt, gyermekük, Carolina pedig 2017-ben született meg. A kislány és édesanyja tavasszal, a koronavírus-járvány kitörésekor Portugáliában tartózkodtak, ahová hamarosan Pedro is utánuk utazott. A házasságuknak azonban az összezártság megadta a kegyelemdöfést, olyannyira, hogy májusban a színésznő Instagram-profilján jelentették be: elválnak. Azt írták, a szerelmük átalakult és bár mindent megpróbáltak, hogy megmentsék, végül nem sikerült, ezért tiszteletben, szeretetben engedik el egymást. Kislányuk nevelésében továbbra is mindketten aktívan részt vesznek, ahogy a 63 éves Lucélia Santos is igyekszik minél több időt együtt tölteni az unokájával.

Gloria Piresnek is felnőtt gyerekei vannak

A homok titkai főszereplőjének, Gloria Piresnek két házasságából összesen három felnőtt lánya, illetve egy tinédzser fia van. A két idősebbik lány, Cléo Pires és Antonia Morais édesanyja nyomdokaiba lépve a színészi pályát választotta. Cléo 38 éves, 2003 óta szerepel filmekben, 2005 óta pedig telenovellákban. Az América, illetve a Cobras & Lagartos című szappanoperákban nyújtott alakításaival több díjat is elnyert. A színjátszás mellett énekel is és hazájában igazi divatikonnak számít.

Gloria Pires és két idősebbik lánya

Gloria Pires és két idősebbik lánya, Cléo (balra) és Antonia (Fotók: Getty Images)

A 28 éves Antonia 2012-ben a Guerra dos Sexos című telenovellában kezdte pályafutását, melyben édesanyjával közösen szerepelt. Azóta még három sorozatot forgatott, illetve egy filmben is feltűnt, szintén Gloria Pires oldalán. Bár színésznőként jóval kevésbé sikeres, mint édesanyja vagy nővére, a bulvárlapokban gyakran szerepel és igyekszik kimaxolni a celeblétet.

Laura Zapata fiai

Laura Zapata mexikói színésznőre a Rosalinda, a Paula és Paulina, az Esmeralda, illetve az Árva angyal című sorozatokból is emlékezhetsz. 1985-ben a féltestvére, Thalía Sodi egyik unokatestvérével, Juan Eduardo Sodi de la Tijerával kötött házasságot, melyből két fiú született, Claudio és Patricio. Ma már ők is harmincasok.

Laura Zapata fiaival

Laura Zapata fiaival, Patricióval (középen) és Claudióval (Fotó: Instagram/laurazapataofficial)

Az idősebbik fiú, Claudio Sodi a színház világában dolgozik, azonban nem a reflektorfényben, hanem producerként. Hobbija a fotózás, képein az ember és a természet kapcsolatát mutatja meg, művészi formában. Öccse, Patricio Sodi viszont nem kért sem a telenovellákból, sem a színházból, ő ehelyett profi gördeszkás lett.

Mi lett velük?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top