nlc.hu
Sztárok

Indul az Apatigris

Megvan, mikor indul a Scherer Péter főszereplésével készült Apatigris

Október 17-től minden szombat este az RTL Klubon is látható lesz az Apatigris című, saját fejlesztésű heti vígjáték sorozat.

Egyszer már elindult a koronavírus-járvány első hulláma közepén, azonban a csatorna úgy döntött, később folytatja majd az Apatigrist. Most kiderült: október 17-én folytatódik a sorozat, ami Scherer Péter főszereplésével készült. 

A tartalomról:

Péter (Scherer Péter), az egyedülálló apa egész életét annak szentelte, hogy három lányát apatigrisként felnevelje. Most, hogy Vivien (Rujder Vivien), Laura (Schmidt Sára) és Szandra (Michl Juli) kirepülnek és önálló életet kezdenek, Pétert is megcsapja a szabadság szele, és „az ötven az új harminc” jegyében maga is elszánt párkeresésbe kezd. Online és offline, szárazon és vízen, vicces és kínos szituációkban keresi azt a bizonyos tűt a szénakazalban. Szerelmes lesz, csalódik, de megy tovább, ismerkedik, randizik, remél, miközben lányai ugyancsak szerelmi bánatukban egyesével visszaköltöznek hozzá.

Scherer Péter és Rujder Vivi, az Apatigris c. sorozat szereplői (Fotó: RTL Klub)

Scherer Péter és Rujder Vivi az Apatigris című sorozat szereplői (Fotó: RTL Klub)

Ez is érdekelhet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top