nlc.hu
Sztárok

Gillian Anderson mint Margaret Thatcher

Így néz ki Gillian Anderson A Korona sorozatban

A színésznő Margaret Thatcher egykori brit miniszterelnököt alakítja.

Arról már az nlc. is beszámolt, hogy a The Crown, azaz A korona című sorozat következő évadjaiban kik alakítják az angol királyi család tagjait, és hogy kik lesznek az új szereplők, most viszont kikerült az első fotó, melyen az X-akták egykori Scullyja Margaret Thatcherként integet. 

gillian anderson margaret thatcherként a the crownban

Fotó: Netflix

A Netflix szerint a sorozat negyedik évadja drámai lesz, ami részben annak is köszönhető, hogy bemutatja Thatchert, aki 1990-ig volt miniszterelnök, politikáját pedig máig sokan vitatják, a több mint 40 éve létező Exploited punkzenekar például nettó rosszul van tőle

De térjünk vissza Andersonhoz, aki a negyedik-ötödik évadban játssza a vezető politikust. A Timesnak beszélt arról, hogy mennyire nehéz volt belebújni egy ilyen szélsőséges történelmi figura szerepébe. „Nem hiszem, hogy bármikor is lett volna ennyire nehéz szerepem. Rengeteg határozott és sarkos véleményt fogalmaztak meg Thatcher politikájáról és annak hatásairól az Egyesült Királyságban és szerte a világon. Nehéz eljátszani valakit, akit ennyire utálnak, és hatalmas a nyomás.”

A 2013-ban elhunt Thatcher 2010. június 8-án David Cameron akkori brit miniszterelnökkel / Fotó: MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga

A 2013-ban elhunt Thatcher 2010. június 8-án David Cameron akkori brit miniszterelnökkel (Fotó: MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga)

A korona negyedik évadjának másik fontos női szereplője Diana, akinek a nyolcvanas évekbeli pályafutását kísérhetik végig a nézők. Azt az időszakot, amikor nála befolyásosabb és szeretettebb nő aligha volt a világon. 

(Unilad

A királyi családról valójában: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top