nlc.hu
Sztárok

Peller Anna szellemeket lát

Peller Anna szellemeket lát: ,,Egy árny fölém hajolt az éjszaka közepén”

Peller Anna kellemetlen élményeiről beszélt a Story magazinnak.

Peller Anna és a testvére, Mariann is hisznek abban, hogy a világ több annál, mint amit képesek vagyunk felfogni. A színésznő elmélete bizonyosságot nyert, és az élmény, ami vele történt, élete végéig képtelen lesz kiverni a fejéből: gyerekkorában ugyanis furcsa dolog történt vele az egyik éjszakán, ezt pedig most a Story magazin olvasóival is megosztotta. 

„Egy árny fölém hajolt az éjszaka közepén, és figyelt. Ez nem egyszeri jelenség volt, hosszú hónapokon át tartott. (…) Minden alkalommal ordítva ugrottam ki az ágyamból, rohanva kapcsoltam fel a lámpát, de a fényben már nem láttam ezt a valamit. Frászt hoztam az egész családra. A szüleim próbáltak azzal nyugtatni, hogy bizonyára túl sok teát vagy kólát ittam lefekvés előtt, és ez okozta a furcsaságot. Esténként féltem elaludni, és úgy helyeztem a párnámat, hogy közel legyen a villanykapcsolóhoz” – árulta el a lapnak Peller Anna, aki később médiumhoz fordult az eset miatt. A médium azt mondta, egy eltévedt lélek próbált energiát nyerni a fényéből. 

Story magazin

Story magazin

Ez is érdekelhet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top