nlc.hu
Sztárok

Oszter Sándor felesége a házasságukról

Oszter Sándor felesége elárulta, mi a hosszú házasságuk titka

Failoni Donatella, Oszter Sándor felesége szerint a szabadság és a különélés a jó házasságuk titka.
Failoni Donatella és Oszter Sándor

Nyolc évvel ezelőtti visszavonulása óta az év hat hónapjában egyedül él egy balatoni házban Oszter Sándor felesége, Failoni Donatella. A 74 éves zongoraművésznő csak a téli hónapokban költözik össze férjével, mert a balatoni házban nincs fűtés – írja a Blikk.

Idén a járvány miatt egyikük születésnapján se találkoztak. Oszter Sándor két évvel és három nappal fiatalabb a nejénél, ezért augusztus utolsó vagy szeptember első hétvégéjén együtt szoktak ünnepelni. De nem szomorkodnak emiatt, mindketten úgy vélik, a szabadság és a különélés a jó házasságuk titka.

„Sándor Diósjenőn érzi jól magát, vadászik, én pedig itt kertészkedek, nem láncoljuk magunkat egymáshoz, ezért vagyunk boldogok. Olyan zsigeri kapcsolatunk van, amit 43 éve semmi nem tudott megszakítani, és halálunkig ez így is lesz”

– mondta Failoni Donatella.

A zongoraművésznő bár egyedül van, nem magányos, férje gyakran meglátogatja, és lányáék is gyakori vendégek az unokájával.

Még több cikk Oszter Sándor és Failoni Donatella házasságáról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top