nlc.hu
Sztárok

Gulyás Roland családja

A verekedő Gulyás Roland körül nem csitulnak a kedélyek – apja és testvére is beszállt a kommentháborúba

Gulyás Rolandot a végsőkig védi a családja.

Mint azt mi is megírtuk, Gulyás Roland az élettársát és annak 17 éves fiát bántalmazta egy eldurvult vita során, a fiatalembernek eltört az állkapocscsontja, a verekedés miatt pedig rendőrségi eljárás indult az egykori x-faktoros ellen. Az énekes hibásnak érzi magát, ám azt is elmondta, mi vezetett a verekedéshez: állítása szerint élettársa fia egy gitárral fejbe verte, ő csak védte magát. Az esetet Bochkorék is kibeszélték a rádióban – a műsor közösségi oldalán durva vita alakult ki, amibe Gulyás apja és testvére is beszállt.

Gulyás Roland, egykori X-Faktoros versenyző egy vita hevében eltörte párja 17 éves fiának az állkapcsát 😟 Meséld el, ha...

Közzétette: Bochkor – 2020. október 8., csütörtök

A kommentháború egy idő után eléggé eldurvult:

gulyás roland verekedés komment

Gulyás Rolandot testvére és édesapja is megvédte

Az énekes apja és testvére szerint tehát nem ez volt az első eset, hogy vita tört ki a két férfi között. Mint kiderült, Gulyás élettársának a fia 17 éves, szóval csupán hat év van közöttük. Az x-faktoros családja azzal védte a fiút, hogy a 17 éves gyereknél akár kés is lehetett volna, és mindenki magát védte volna ebben a helyzetben. Gulyás Rolandnak nem ez az első rendőrségi ügye, év elején bedrogozva kapták el.

Verekedésbe keveredő sztárok:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top