nlc.hu
Sztárok

Lily James a nős Dominic West szeretője

Lily James a nős Dominic West szeretője – a férfi felesége a lapokból tudta meg a viszonyt

A viszony sztárja leplezni sem próbálta, hogy a Mamma Mia! sztárjával folytat izé... viszonyt. Azt, hogy Lily James Dominic West szeretője, a színész felesége is a lapokból tudta meg.

Lily James, a Downton Abbey és a Mamma Mia! sztárja, illetve Dominic West, akire valamiért mindenki A viszony című sorozat főszereplőjeként hivatkozik (ami persze igaz is, de azért mindannyian tudjuk, hogy a világ legjobb tévésorozata, a Drót miatt illik őt számon tartani) évek óta ismerik egymást, a nyáron pedig közös BBC-sorozatot forgattak Nancy Mitford The Pursuit Of Love című romantikus regénye alapján. A valóság azonban minden regényt és sorozatot felülmúl, soroljuk is az eseményeket:

  • Lily James a napokban jelentette be, hogy végleg lezárta kapcsolatát Matt Smithszel, akivel öt éve próbálkoznak (borzalmas képzavarral élve) párt alkotni, sikertelenül.
  • Júliusban például randin kapták őket Chris „Amerika kapitány” Evansszal.
  • Most pedig, miután befejezték a közös forgatást, együtt töltött pár fülledt napot Rómában az ötvenéves Dominic Westtel.
  • A baj csak az, hogy West házas, felesége és három gyerekének anyja, Catherine FitzGerald ír tájépítész és hivatásos nemes.
  • Illetve mégsem baj, hiszen West még a karikagyűrűjét is levette, és őt sem zavarta, hogy mindenki látja (és még maszkostul is felismeri) őket.

Romantikus vacsora, városnézés és két együtt töltött éjszaka volt a program a Hotel De La Ville-ben, illetve együtt ebédeltek közös menedzserükkel. Az ebéd végén West nem bírt magával és megcsókolta Jamest, sőt, még a nyakát is simogatta. Minderről a színész felesége is a lapokból értesült. Mi természetesen nem ítélkezünk, nem ismerjük a sztori részleteit, Dominic West pedig, ha máshonnan nem, a Viszony című, hasonló problémakört boncolgató, egyébként nagyszerű sorozatból nyilván megtanulta a leckét.

Illetve egy kicsit mégis ítélkezünk, hiszen a Daily Mailen megjelent képek tanúsága szerint Lily James az orra alá tolva hordja a maszkot. Ez tényleg nem szép dolog.

Dominic West és Lily James viszonya

Dominic West és Lily James (Fotó: David M. Benett/Dave Benett/Getty Images for Harper’s Bazaar/Hearst UK)

Kiemelt kép: David M. Benett/Dave Benett/Getty Images for Harper’s Bazaar/Hearst UK

Ha már Lily James és a Mamma Mia! is szóba került: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top