nlc.hu
Sztárok

A legrövidebb sztárjegyességek

A 14 legrövidebb életű sztárjegyesség

Az alábbi eljegyzések olyan rövidek voltak, hogy mire jobban megnéztük volna ezeknek a hírességeknek az ujjain a jegygyűrűt, az ékszer már vagy lekerült a kezükről, vagy újabb gyűrű került mellé!

Demi Lovato és Max Ehrich – 3 hónap

Idén tavasszal keltek szárnyra a pletykák, miszerint Demi Lovato és Max Ehrich közösen vonultak karanténba. Kapcsolatukat áprilisban már ők sem tagadták tovább a nyilvánosság elől, és az eljegyzésre is csak júliusig kellett várni. A 28 éves színész egy hatalmas gyémántgyűrűvel, Malibun kérte meg Lovato kezét, aki igent mondott és az Instagramon ezt világgá is kürtölte. Szeptember végén azonban kiderült, hogy az eljegyzést két hónap után felbontották és elváltak útjaik. Hat nappal később a színész-énekesnő Still Have Me címmel jelentette meg új dalát, mely önmagunk szeretetéről szól.

Demi Lovato és Max Ehrich

Demi Lovato és Max Ehrich (Fotó: Instagram/Mac Ehrich)

Mariah Carey és James Packer – 9 hónap

Mariah Carey 2015-ben, pár hónappal azután, hogy szakított második férjével, Nick Cannonnal, összejött James Packer ausztrál milliárdossal. A férfi 2016. január 21-én kérte meg az énekesnő kezét egy 35-karátos gyémánttal díszített, 10 millió dollár értékű eljegyzési gyűrűvel. Úgy tervezték, márciusban össze is házasodnak Bora Borán, erre azonban sem akkor és ott, sem később nem került sor. A pár októberben jelentette be a szakítását. Carey a gyémántgyűrűt ugyanakkor még közel egy évig rendszeresen viselte, 2018-ban aztán egy Los Angeles-i ékszerésznek adta el 2,1 millió dollárért. 

Mariah Carey és James Packer

Mariah Carey és James Packer (Fotó: Brent N. Clarke/FilmMagic)

Pete Davidson és Ariana Grande – 4 hónap

Pete Davidson és Ariana Grande csupán néhány hetes együttjárás után, 2018 júniusában jelentették be eljegyzésüket. Azt hitték, tökéletesen illenek egymáshoz, ám négy közös hónap után rájöttek, hogy mégsem. A szakítás oka állítólag az volt, hogy minden túl gyorsan és túl korán történt közöttük.

Pete Davidson és Ariana Grande

Pete Davidson és Ariana Grande (Fotó: Jeff Kravitz/FilmMagic)

Rob Kardashian és Blac Chyna – 8 hónap

Rob Kardashian és Blac Chyna mindössze három hónap randizás után, 2016 áprilisában jegyezte el egymást. A párnak még az év novemberében közös gyermeke született, ám kapcsolatukat már a kis Dream érkezése sem tudta megmenteni. Alig egy hónappal később szakítottak.

Rob Kardashian és Blac Chyna

Rob Kardashian és Blac Chyna (Fotó: Leon Bennett/FilmMagic)

Paris Hilton és Paris Latsis – 5 hónap

Paris Hilton 2004 decemberében ismerkedett meg Paris Latsis görög milliárdoscsemetével, akivel nem csupán a nevük egyezett, de társadalmi helyzetüknél fogva is igencsak passzoltak egymáshoz. Legalábbis egy darabig. Hét közös hónap után Latsis megkérte Hilton kezét. A jegyesség azonban öt hónappal később nem esküvővel, hanem szakítással ért véget. Az örökösnő utóbb úgy nyilatkozott, a kapcsolatnak azért vetett véget, mert Latsis megcsalta őt már az eljegyzésük éjszakáján is. A mexikói szappanoperákban látunk ilyet, és Paris Hilton életében…

Paris Hilton és Paris Latsis

Paris Hilton és Paris Latsis (Fotó: Tony Barson Archive/WireImage)

Kaley Cuoco és Josh Resnik – 6 hónap

Kaley Cuoco 2011-ben jött össze Josh Reshnik függőségi specialistával, aki októberben jegygyűrűt húzott a színésznő ujjára, 2012 márciusában azonban felbontották az eljegyzést. Cuocót a következő évben, három hónap együttjárás után újra megkérték: akkor Ryan Sweeting teniszező volt a vőlegény, aki még az év szilveszterén feleségül is vette. Házasságuk 2016-ig tartott. A színésznő 2017-ben újra férjhez ment. Karl Cook milliárdos műlovaglóval a frigyük máig is tart.

Kaley Cuoco és Josh Resnik

Kaley Cuoco és Josh Resnik (Fotó: Twitter/Kaley Cuoco)

Big Sean és Naya Rivera – 6 hónap

Big Sean rapper és az idén tragikus körülmények között elhunyt Naya Rivera 2013 áprilisában álltak a nyilvánosság elé párként. Hat hónappal később gyűrűt húztak egymás ujjára, ám a jegyesség is csak ennyi ideig tartott, mielőtt 2014 tavaszán búcsút intettek egymásnak. Rivera még abban az évben feleségül ment Ryan Dorsey-hoz, akitől egy kisfia is született, Josey. 2018-ig voltak házasok. A hírek szerint a férfi azóta összejött volt felesége húgával, a 25 éves Nickaylával és együtt nevelik a kisfiút.

Big Sean és Naya Rivera

Big Sean és Naya Rivera (Fotó: Imeh Akpanudosen/Getty Images)

Nick Cannon és Selita Ebanks 0 5 hónap

Röviddel azelőtt, hogy 2008-ban összejött volna későbbi nejével, Mariah Carey-vel, Nick Cannon egy másik nővel járt jegyben. A menyasszonya Selita Ebanks Victoria’s Secret-modell volt, akit 2007-ben kért feleségül, ám öt hónap után az eljegyzést felbontották. 

Nick Cannon és Selita Ebanks

Nick Cannon és Selita Ebanks (Fotó: Gustavo Caballero/Getty Images)

Sheryl Crow és Lance Armstrong – 5 hónap

Sheryl Crow 2003-ben kezdett randevúzni Lance Armstronggal. Két évvel később jegyezték el egymást, ám öt hónap után különváltak. A kerékpáros később úgy nyilatkozott, a családdal kapcsolatos elképzeléseik nem egyeztek, mivel az énekesnő gyerekeket szeretett volna, ő viszont ezt a nyomást nem tudta elviselni, ez vezetett a kapcsolat végéhez.

Sheryl Crow és Lance Armstrong

Sheryl Crow és Lance Armstrong (Fotó: Chris Polk/FilmMagic)

Iggy Azalea és Nick Young – 11 hónap

Nick Young és Iggy Azalea a Twitteren keresztül ismerkedtek meg egymással, első randevújuk pedig egy szupermarketben volt. A kosaras 2015 júniusában, a saját 30. születésnapján kérte meg az ausztrál rapper kezét, méghozzá egy olyan gyűrűvel, melyet maga tervezett. Szervezni kezdték az esküvőt, Young azonban többször is megcsalta a menyasszonyát, egy alkalommal például közös otthonukba vitte a szeretőjét, amit Azalea a házuk biztonsági kameráinak felvételein látott. A kapcsolatnak a rapper vetett véget 2016 nyarán.

Iggy Azalea és Nick Young

Iggy Azalea és Nick Young (Fotó: C Flanigan/FilmMagic)

És akiknek összejött…

Reese Witherspoon és Jim Toth – 3 hónap

Reese Witherspoon és a magyar származású Jim Toth 2010. decemberében jegyezték el egymást, és három hónappal később, 2011. március 26-án össze is házasodtak a kaliforniai Ojaiban. Azóta is együtt vannak. A színésznőnek korábbi házasságából már volt két gyermeke, Ava és Deacon, míg Tothtól egy kisfia született, Tennessee, aki már 8 éves.

Reese Witherspoon és Jim Toth

Reese Witherspoon és Jim Toth (Fotó: John Shearer/Getty Images)

Gisele Bündchen és Tom Brady – 1 hónap

Tom Brady 2009 januárjában kérte meg Gisele Bündchen kezét, és az esküvővel sem vesztegették sokáig az időt, ugyanis februárban már össze is kötötték az életüket, egy privát szertartáson, Santa Monicában. Házasságuk 11 éve tart, ez alatt két gyermekük született, Benjamin és Vivian.

Gisele Bündchen és Tom Brady

Gisele Bündchen és Tom Brady (Fotó: Stefanie Keenan/Getty Images for UCLA Institute of the Environment & Sustainability)

Megan Fox és Brian Austin Green – 23 nap

Bár első jegyességüket 2009-ben ők is felbontották, 2010. június 1-én újra eljegyezték egymást, 23 nappal később, június 24-én pedig házasságot kötöttek Hawaii szigetén. Első gyermekük 2012-ben, a második pedig 2014-ben született. 2015-ben szakítottak, ám végül újrakezdték kapcsolatukat, a színésznő pedig egy évvel később életet adott harmadik fiuknak. Házasságuk tavaly év vége felé – úgy tűnik, véglegesen – zátonyra futott, melyet idén nyáron hivatalosan is megerősítettek. Megan Fox jelenleg Machine Gun Kellyvel jár. 

Megan Fox és Brian Austin Green

Megan Fox és Brian Austin Green (Fotó: Rodin Eckenroth/Getty Images)

Cameron Diaz és Benji Madden – 17 nap

Minden idők legrövidebb sztárjegyessége valószínűleg Cameron Diazé és Benji Maddené, ők ugyanis mindössze 17 napig jártak jegyben, mielőtt 2015. január 5-én örök hűséget fogadtak volna egymásnak. Első gyermekük, Raddix tavaly decemberben született meg. 

Cameron Diaz és Benji Madden

Cameron Diaz és Benji Madden (Fotó: Donato Sardella/Getty Images for REVOLVE)

Még több sztárszerelem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top