nlc.hu
Sztárok

Solti Ádám és Solti Berni visszatértek a Nyerő Párosba

Solti Ádám és Solti Berni visszatértek a Nyerő Párosba

Sokan szerették a Nyerő Páros két régi versenyzőjét. Solti Ádám és felesége, Solti Berni most visszatértek az idei évadban.

Rengeteg emlékezetes pillanata volt Solti Ádámnak a Nyerő Párosban, például, amikor majdnem elájult, vagy amikor fejjel akart átmenni a falon, de voltak megható pillanataik is. A pár a villában mesélt először arról is, hogy mennyire szeretnének gyereket, és kiderült: a verseny előtt nem sokkal elvesztették a kisbabájukat. A Solti házaspár a két évvel ezelőtti Nyerő Páros alatt sok rajongót szerzett, akik most örültek a visszatérésnek. 

Solti Ádám és Solti Berni visszatértek a Nyerő Párosba

Solti Ádám és Solti Berni visszatértek a Nyerő Párosba (Fotó: Sajtóklub)

„2 éve még versenyző voltam, ma pedig stewardess leszek! Hatalmas élmény volt visszatérni a kedvenc műsoromba, ezúttal vendégszereplőként! Parádés volt, nagyon jól szórakoztunk.. mondjuk a versenyzők már kevésbé….Kemény ez az évad, lássuk be, a mai feladat pedig különösen brutális lesz!” – írta a közösségi oldalán Berni

A tegnapi feladatok előtt Soltiék vezették a három párost a repülőgéphez, ők nyugtatták meg őket. Már akit sikerült, mert a tandemugrás nem mindenkinek volt a szíve csücske. 

Solti Ádám és Solti Berni örült a lehetőségnek

Solti Ádám és Solti Berni kísérte a Nyerő Páros versenyzőit a repülőhöz (Fotó: Sajtóklub)

Itt megnézheted Solti Bernit és Solti Ádámot a Nyerő Páros idei szériájában:  

Az idei Nyerő Páros fordulatokban gazdag: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top