nlc.hu
Sztárok

Lopás Kárász Róbert kávézójában

Lopás történt Kárász Róbert kávézójánál, Curtis máris felajánlást tett

Kárász Róbert kávézójának teraszáról tűnt el Brúnó maci, aki igazi példaképe volt a helyiségnek.

Kárász Róbert közösségi oldalán számolt be arról, hogy a kávézójában, ahol fogyatékossággal élők dolgoznak, eltűnt a helyiség példaképeként kezelt Brúnó maci.

Kárász Róbert lopásügy

Kárász Róbert segítségére sietett Curtis. (Fotó: smagpix/Nagy Zoltán)

“A mai napon, valaki ellopta a nagymacinkat a kávézónk teraszáról! Számomra nincsen ennél nagyobb bűn és aljasság, mint hogyha valaki fogyatékossággal élő embereket lop meg! “Brúnó” maci volt alapítványunk példaképe! Ez a maci vigyázott a kávézónkra! Ez a maci őrizte dolgozóink és vendégeink épségét! Ezzel a macival fotózkodott évek óta minden kisgyerek, külföldi és magyar vendég egyaránt! Brúnó maci volt az, akit elsőként simogattunk meg mindnyájan, amikor a kávézóba beléptünk. Undorító és aljasan féreg, aki ezt a macit ma ellopta fogyatékos dolgozóinktól!” – írta az újra társra vágyó Kárász Róbert.

Barátaim! A mai napon, valaki ellopta a nagymacinkat a kávézónk teraszáról! Számomra nincsen ennél nagyobb bűn és...

Közzétette: Kárász Róbert - official – 2020. október 22., csütörtök

A kiírást Curtis is látta, aki azonnal felajánlást tett:

“Drága baràtom ! Szeretnék nektek ajándékozni egy nagy Macit!jövőhéten beviszem ha nektek megfelel! tudom ezzel nem jön vissza Brúnó Maci de hatalmas szeretettel adom át ,ami utat tör minden hasonló rossz cselekedeten majd” – írta Széki Attila, Curtis.

Olvass még Kárász Róbertről az nlc-n:

(Nyitó kép: smagpix/Nagy Zoltán)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top