TV-sztárok

Hadas Kriszta elmondta, mit gondol Kárász Robiról

A legutóbb a Spektrum Home NőComment című műsorában a férfi vendég Kárász Róbert volt, akit a műsor állandó szereplője, Hadas Kriszta régről ismer. Most elmondta, mit gondol a műsorvezetőről.

A NőComment minden adásában szerepet kap egy férfi is, ezúttal Kárász Róbertet hívták meg, aki a szokásos macijával érkezett meg, és éppen az emberismerettel kapcsolatos történetekbe csöppent. 

„Én jó emberismerő vagyok, és remélem ti is. Ezt azért mondom, mert amikor engem szoktak jellemezni az emberek, akkor még mielőtt mondanának bármit, én azt szoktam mondani: lányok, én egy cuki ember vagyok.”

Mint mondta, ez nem szokott segíteni. Ábel Anita kimondta azt is, hogy általában Kárászt egy kekec pasinak gondolják, aki mindenbe beleköt, pikírt, nem tiszteli a nőket, de hosszasan lehetne sorolni. Kárász még viccesen azt is hozzátette, hogy ő amúgy sem tudja, miért hívták meg a műsorba, de Anita azért rákérdezett, miért nem tartja magát érdekes embernek. 

„Hát mert nem az”  szólt bele a beszélgetésbe Hadas Kriszta, de ebből nem volt sértődés. Kárász szerint ő ugyan egy cuki, nagyon szerethető ember, de éppen emiatt unalmas is. Hadas Kriszta korábban Kárász főnökeként dolgozott a műsorvezetővel, ezért főleg őt kérdezték a többiek arról, milyen ember is Robi. 

„Egyébként meglepően jó volt vele együtt dolgozni. Fegyelmezett volt. Néha azt gondoltam, hogy tol valamit, néha úgy elszáll” – kezdte Hadas, de Robit érdekelte, mire is gondol a volt kollégája.

„Hogy olyan bogyót szedsz, amitől néha hülyeségeket mondasz. De amikor hallgattál ránk, akkor nagyon jól csináltad. Tényleg fegyelmezett voltál, és néha nem, akkor hülyeségeket beszéltél. Akkor volt cuki. Egyébként Robi szájából még sosem hallottam másokat gyalázni, a kollégákról csúnyán beszélni. Nem egy pletykás ember.”

A NőComment legutóbbi csapata: Gryllus Dorka, Kovács Patrícia, Kisó, Kárász Róbert, Ábel Anita és Hadas Kriszta (Fotó: Facebook/spektrum Home)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top