nlc.hu
Sztárok

Jakab Juli otthonszülése

Otthon szülte meg kislányát Jakab Juli, a járvány miatt döntött így a 32 éves színésznő

Anya lett a Napszállta című film főszereplője. Kamera előtt mesélt az otthonszülési élményeiről.

Jakab Juli színésznő és párja, a zeneszerző Fodor Máriusz a koronavírus-járvány miatt döntöttek úgy, hogy nem mennek kórházba, és inkább az otthonszülést választják. A Fókusznak mesélték el kislányuk, Jolán születésének csodálatos történetét. A 32 éves színésznő szerint ez több volt, mint apás szülés.

Jakab Juli

Jakab Juli mostantól új szerepben: anyai örömök elé nézett a színésznő – Fotó: MTI/EPA/Claudio Onorati

Együtt szültük ezt a hölgyet. (…) Nagyon erősen össze tudtunk kapaszkodni fizikailag is, meg valahogy nagyon egy hullámon voltunk” – árulta el Jakab Juli, aki egy felfújható medencében vajúdott a “slágerszobában”, ahol a párja a zenéit írja. A barátnője, a húga, a dúla és a párja pedig körbeülték ezt a medencét. Idővel a másik szobában elhelyezett szülőszékre kísérte át a Napszállta című film sztárját a dúla, ott hozta világra kislányát.

Olyan testen kívüli állapotban van itt mindenki egy ilyen szülésnél, hogy csak utólag derül ki, hogy mi is történt. (…) A Jolán úgy született meg, hogy összekaroltuk egymást, nagyon szorítottuk egymást, suttogtam Juli fülébe, és egyszer csak kipottyant a kis hölgy. Fizikailag és lelkileg is nagyon jól össze tudtunk csatlakozni. Nem tudom, milyen lehet a kórházi szülés, de ez egy fantasztikus élmény volt” – vallotta be az újdonsült apuka, Fodor Máriusz.

Olvass még Jakab Juliról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top