nlc.hu
Sztárok

Meghalt Brunei szultánjának a fia, Azim herceg

Meghalt Brunei szultánjának a fia, a 38 éves Azim herceg

Súlyos betegségben meghalt Brunei szultánjának a fia, Azim herceg, aki arról volt ismert, hogy világsztárokkal bulizott.
Azim herceg, Brunei szultánjának a fia

Harmincnyolc éves korában meghalt Brunei mesés gazdagságáról híres szultánjának a fia, Azim herceg. A hírt megerősítette az ország kormánya is – írja a CNN.

Az 1982-ben született Azim a negyedik volt a trónörökösök sorában. Arról volt híres, hogy színészekkel, szupermodellekkel, énekesekkel bulizott, többek között Pamela Andersonnal, Janet Jacksonnal, Mariah Carey-vel, Goldie Hawnnal.

Több hollywoodi filmnek volt a producere, egyebek mellett a Hillary Swank főszereplésével készült Te nem vagy te (You’re Not You) című mozinak. Filmes karrierjét úgy építgette, hogy közben világszerte heves tiltakozással fogadták apjának kivételesen szigorú törvényeit.

Azim herceg haláláról csak annyit közöltek, hogy súlyos betegség után, kórházban hunyt el. Temetését szombaton tartják, Brunei uralkodója hétnapos gyászt rendelt el világ egyik leggazdagabb országban.

(Kiemelt kép: Astrid Stawiarz/Getty Images/AFP)

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top