nlc.hu
Sztárok

Szabó Kitti pánikbetegsége

Különleges módszert választott pánikbetegsége leküzdésére Szabó Kitti

Szabó Kitti, a Barátok közt egykori színésznője tabuk nélkül beszél pánikbetegségéről.

Szabó Kitti, a Barátok közt egykori szereplője, kendőzetlen őszinteséggel mesélt követőinek pánikbetegségéről, és arról, milyen módszerrel gyógyul: az úgynevezett ShenMen piercinget próbálta ki.

Így harcol a pánikbetegség ellen Szabó Kitti

A Barátok közt egykori színésznője tabuk nélkül mesélt pánikbetegségéről (Fotó: Instagram/Szabó Kitti)

„Augusztus közepén szúrták a fülem, és legalább 6 hétig nem tudtam a bal oldalamon aludni. Őszintén szólva, ha hosszabb ideig fekszem rajta, még mindig fáj, de ez normális, mivel porcba szúrják….Mivel ez egy természetes gyógymód, az első napokban felerősítheti a tüneteket. Én úgy éreztem magam, mint egy hullámvasúton, aztán másnap megérkezett a „várva várt” rosszullét, úgyhogy megnyugodtam, hogy jó helyre szúrták. Aztán elmúlt! Semmit sem éreztem! Se jót, se rosszat! Már kezdtem kételkedni az egészben, hogy talán csak placebo, ebben hinni kell (bár ha placebo is, nekem az is mindegy, ha hatásos)” – írta Szabó Kitti, aki végül három hét után kezdte el érezni, hogy a módszer hatásos. 

„Három hét eltelte után viszont azt vettem észre, hogy pánikolás nélkül tudtam enni étteremben, és képzeljétek el, megittam egy ültő helyemben 1 liter limonádét, én, aki a 2 decis vizet nem tudja ilyenkor… Azóta sincs semmi bajom a nyilvános kajálással, ivással!” – mesélte a Barátok közt egykori színésznője.

Szabó Kitti életének egyébként nemrég lezárult egy fontos szakasza is, ugyanis lediplomázott.

„Diplomás lettem!!! A veszélyhelyzet miatt nem lehetett mostanában diplomaosztóm, ezért csaptunk itthon egyet, gyerekkel, kutyával, és a tesóm fodrászköpenyével, ami talárként szolgált! (…) Nem gondoltam volna, hogy mire odaérünk, gyerekkel együtt fogok örülni a diplomámnak” – posztolta ki korábban Szabó Kitti, akinek tavaly januárban született meg a kisfia.

Olvass még Szabó Kittiről az nlc-n!

(Nyitó kép: Szabó Kitti/Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top