nlc.hu
Sztárok

Túlhajszolja magát Tóth Andi

Nagyon aggódnak Tóth Andiért, túlhajtja magát a Sztárban sztár versenyzője

Félő, hogy az egészségét kockáztatja a fiatal énekesnő a Sztárban sztár-győzelemért.

Mint arról beszámoltunk, Tóth Andi rosszul lett a Sztárban sztár vasárnap esti élő show-ja közben, úgy kellett lesegíteni őt a színpadról. A Blikk cikke szerint a Sztárban sztár egyik legnagyobb esélyese a győzelemért hajszolja magát.

Tóth Andi

Tóth Andi a vasárnap esti Sztárban sztárban először Fleur East angol énekesnő bőrébe bújva érkezett a színpadra (Fotó: TV2)

A 21 éves énekesnő szinte már csak karnyújtásnyira van a győzelemtől, megállíthatatlanul menetel a döntő felé. Mint a bulvárlap megjegyzi, egyedül a túlhajszoltság állhat Tóth Andi és a dobogó legfelső foka közé. Az énekesnőt amúgy nem érdeklik a betegsége körüli hírek, ő csak a versenyre akar koncentrálni. Hiába nem szeretné túldramatizálni a dolgot, sokan mégis aggódnak érte.

„Én úgy hallottam, hogy vasárnap óta ugyan jobban van, de koránt sincs túl a mandulagyulladáson, hétfőn pedig már bele is vetette magát a próbákba. (…). Jó lenne, ha a pihenésre is tudna időt szakítani” – nyilatkozta egy ismerőse.

Olvass még a Sztárban sztár-versenyzőkről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top