nlc.hu
Sztárok

Sztárban sztár: belázasodott Tóth Andi

Lázasan, betegen készülnek a Sztárban sztár versenyzői

A Sztárban sztár több énekese is lebetegedett a rengeteg gyakorlás közben.

Ágynak döntötte a betegség a nagyon szexi klippel előrukkoló Tóth Andit, pár napja még lázasan kúrálta magát a Sztárban sztár versenyzője. „39 fokos lázzal ültem otthon, a mandulám begyulladva, antibiotikumon élek most”árulta el a Tények Pluszban a 21 éves énekesnő, aki ennek ellenére gőzerővel készül a vasárnap esti Sztárban sztár műsorra.

Tóth Andi

Tóth Andinak nem lesz könnyű dolga: egyik produkciójában Elvis bőrébe bújik (Fotó: TV2)

Ám nemcsak neki van nehéz dolga: a többi énekes is kimerült, néhányuk ugyancsak lebetegedett a rengeteg gyakorlás közben – derült ki a riportból. Pedig most vasárnap sem lesz könnyű dolguk, ugyanis mindenkinek két egyéni produkcióval kell színpadra állnia.

A hangszálak folyamatos megerőltetése és a teljesen idegen hangszínek nem kímélik se Horváth Boldi, se a gyerekvállalásról valló Vastag Csaba torkát. „Általában, ha elkezd fájni, kicsit pihentetni szoktam. Most pont ezen a héten a Szűcs Judith annyira magasan van, hogy maximum kétszer tudom egymás után elénekelni, amikor gyakorlom, mert annyira beáll a hangom” – mondta el a Kelemen Kabátban zenekar frontembere.

Kiemelt kép: TV2

Olvass még a Sztárban sztár-versenyzőkről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top