nlc.hu
Sztárok

Betti gazdasszony elnézést kér

Házasodna a gazda: Betti gazdasszony elnézést kért nyolc évvel ezelőtti hibájáért

Betti gazdasszony egy nyolc évvel ezelőtti hibája miatt kért elnézést.

Napvilágot látott a napokban, hogy nyolc évvel ezelőtt a Házasodna a gazda Betti gazdasszonya egy uszító bejegyzést tett közzé a közösségi oldalán, amiből most nagy botrány lett. A 37 éves nő elnézést kért pár nappal ezelőtt, és nagyon megbánta azt a posztot, azonban, mint írja, visszacsinálni nem tudja, de reméli, hogy nem az alapján ítélik meg.

2012-ben indulatból hülyeségeket írtam a fb-oldalamon. Azonnal megbántam. Töröltem a bejegyzést és a hozzá tartozó...

Közzétette: Betti Vincze – 2020. október 23., péntek

„2012-ben indulatból hülyeségeket írtam a fb-oldalamon. Azonnal megbántam. Töröltem a bejegyzést és a hozzá tartozó kommenteket, sőt még a profilomat is. Volt okom az elkeseredésre, de nem volt mentség arra, ahogyan annak hangot adtam. Bocsánatot kértem miatta és most újra megteszem: bocsánat. 8 év alatt sok minden változott az életemben. Sokat változtam én is. Igyekeztem új életet kezdeni. Az RTL Klub szerkesztőinek sem mondtam, hogy 8 éve milyen butaságot csináltam, mert szégyelltem. Vállalom a múltamat és a hibáimat, de remélem, hogy a műsorban bizonyítani tudom azt is, méltó vagyok a bizalomra. Köszönöm, ha ti is esélyt adtok erre” – írja a Facebook-oldalán a Házasodna a gazda párkereső gazdasszonya.

betti gazdasszony

Betti gazdasszony (Fotó: RTL Klub)

Olvass még a Házasodna a gazda szereplőiről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top