nlc.hu
Sztárok

Roland gazdát faképnél hagyták

Házasodna a gazda: Roland gazdát faképnél hagyták

Roland gazda választottja szerint nem volt meg a kémia.

Roland gazda több hölgyet választott első körben, mint amit előzetesen megbeszélt a szerkesztőkkel, ám engedtek a kérésnek a műsorkészítők. Pár nap elteltével azonban az egyik nő jelezte, hogy bár próbálta jobban megismerni a gazdát, nem érzi a kémiát, és nem is igazán szeretne más nőkkel harcolni, ezért szeretne hazamenni. A csodálatos tanyán élő Roland ezt megértette, sok szerencsét kívánt neki a további párkereséshez.

Roland gazda a Házasodna a gazda szereplője

Roland gazda (Fotó: Sajtóklub)

A másik tanyán Betti gazda egyszer csak arra lett figyelmes, hogy miután Csanád kivitte a kutyáknak a maradékot, nem ment vissza a házba, és elindult megkeresni. A férfi elárulta, túl sok a tesztoszteron a házban, és nem egészen erre számított.

„Túlzottan feszélyezett a helyzet”

– mondta, majd elárulta, nagyon rosszul érezte magát ebben a szituációban. Megnyugtatta Bettit, hogy nem miatta van, csupán nem érzi magát komfortosan, és úgy érzi, elnyomják a többiek. Ettől függetlenül egyelőre maradt, és majd elválik, mi lesz velük. 

Olvass még a Házasodna a gazda szereplőiről: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top