nlc.hu
Sztárok

Baukó Éva alkoholizmusa

Baukó Éva: „Egy-másfél évig ittam, volt olyan, hogy egy parkban ébredtem”

Baukó Éva mindig is híres volt a szókimondó természetéről, most sem fogta vissza magát.

Baukó Évát a Való Világban ismerte meg az ország, azóta számos botrányba keveredett, és bár volt, hogy nem szerepelt a képernyőn, mégis mindig hallatott magáról. Az egykori valóságshow-szereplő most egy hosszabb interjúban mesélt a Blikknek élete sötét korszakáról: nem tagadja, hogy küzdött az alkoholizmussal, és azt is elárulta, hogy ez a VV alatt kezdődött, a villába pedig soha nem menne be még egyszer…

„A pánikbetegségem akkoriban alakult ki, így elég nagy kétely volt bennem, hogy hogyan fogom bírni majd a bezárva. Nem jól bírtam, de azért végigcsináltam. Valószínűleg nem így kell volna bemennem, mert mire kijöttem, én lettem az ország furcsa alkoholistája. Ez nagyon megviselt, és a rákövetkező időben csak rátettem egy lapáttal, egy-másfél évig ittam, teljesen lecsúsztam, volt olyan, hogy egy parkban egy padon ébredtem, és rémisztőbbnél rémisztőbb ügyekbe keveredtem. Ott tartottam, hogy én leszek a következő BB Évi. De már 8 éve, hogy nem iszom, és még mindig megkapom egy-egy embertől, hogy az Éva, aki ivott a villában. A lényeg, hogy soha az életbe nem mennék be újra” – részletezte a lapban Baukó Éva, aki azt is elárulta, hogy több negatív hatás érte a műsor miatt, mint pozitív.

baukó éva

Baukó Éva (Fotó: Instagram)

Botrányhősök a sztárvilágban:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top