nlc.hu
Sztárok

Baukó Éva az LMBTQ-könyvről

Baukó Évának is megvan a véleménye a Meseország mindenkié című könyvről: „Mi ez a b@zi propaganda?”

Baukó Évától megszokhattuk, hogy keményen megmondja a véleményét – ezúttal a Meseország mindenkié című könyvet kritizálja.

Baukó Éva nem az a típus, aki magában tartja a véleményét. Legyen szó politikáról, érzékenyebb témákról, tévézésről – szinte mindig posztol valamit egy-egy aktuális dologgal kapcsolatban. Most éppen a Meseország mindenkié című könyvet támadja, amit pár nappal ezelőtt Dúró Dóra egy iratmegsemmisítővel darált le. A téma nagyon megosztja az embereket, a botrányhősnő viszont azt a véleményt osztja, miszerint ez káros a fiatalokra nézve. 

Kifotóztuk, mert nem vagyunk benne biztosak, hogy sokáig az oldalon marad:

baukó éva meseország mindenkié

Baukó Éva kemény véleménye (Fotó: FB)

Itt pedig a teljes poszt, kommentekkel:

Mi ez a b@zi propaganda??? Eszem megáll, az én gyerekem -ha lesz egyszer 🙏🏻-nem szeretném, hogy ilyen mesekönyveket...

Közzétette: Eva Bauko – 2020. szeptember 29., kedd

„Mi ez a b@zi propaganda??? Eszem megáll, az én gyerekem – ha lesz egyszer – nem szeretném, hogy ilyen mesekönyveket olvasson. Miért kell állandóan kampányolva erőltetni, hogy a másság létezik? Miért nem lehet csendben csinálni? Titeket az zavar, ha én ugatok, engem meg az idegesít, hogy erről kell olvasnom. Leszarom, hogy nem leszek szimpatikus a véleményemmel, de ezt érzem!!! Álszentnek tartom ezt az egészet: liberalizmus mögé takarózni. Takarodjatok már a ……..” – írja a közösségi oldalán az egykori VV-szereplő, akinek a kiírása jól megosztotta a követőit.

Sokan írták, hogy eddig szimpatikus volt nekik, de mostantól nem követik, viszont akadnak olyanok, akik abszolút osztják a véleményét, sőt, ezzel szerzett olyan lájkolókat, akik eddig nem voltak jelen az oldalán, de ezzel a poszttal megkedvelték. 

Te mit gondolsz?

baukó éva

Baukó Éva (Fotó: Facebook)

Ez is érdekelhet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top