nlc.hu
Sztárok

Ónodi Eszter énekesnői szerepben

Ónodi Eszter az új munkájáról: „Színésznő vagyok, aki néha dalra fakad”

Ónodi Eszter Kirschner Péter zeneszerzővel közösen vesz részt a the Open Pub formációban, amely Karafiáth Orsolya szövegeit is megzenésíti.

Bár a Jászai Mari-díjas Ónodi Eszter tucatnyi színdarab-, televíziós sorozat és filmsikert tudhat maga mögött, az utóbbi időben énekesnőként is megcsillogtatja tehetségét. Kirschner Péter zenésszel, zeneszerzővel közösen ugyanis dalban „mondják el” Karafiáth Orsolya költeményeit a The Open Pub formációval.

„A színpad folyamatosan jelen van az életemben, ez inkább egy kis kíváncsi kikacsintás egy másik világba, amellyel ismerkedem és amelyben nagyon kellemesen érzem magam a zenekarral közös próbákon. A ’énekesnő’ meghatározásban pironkodó vagyok, hiszen én színésznő vagyok és maradok, aki egyébként néha-néha dalra fakad – árulta el Ónodi Eszter, aki nagyon élvezi az éneklést. – Színésznőként szerepet játszom, de itt nincs ez a fajta »szűrő«, nincs szerep, közvetlen a kapcsolat a közönséggel. Ezt szeretném jól kitalálni, jól körülhatárolni, hogyan tudok ebben működni a koncertek során” – mondta a színésznő, aki eleve szeret több lábon állni.

„Nagyon sokáig nem tudtam, hogy merre induljak a pályán, de az életem során valahogy mindig megjelent a színészmesterség hobbiszinten. Kezdetben ez nem fordult olyan komolyra, hogy azt mondjam, ez lesz az életem. Felvételiztem az ELTE-re, magyar-angol szakra, de nem találtam a helyemet. 20 évesen úgy gondoltam, megpróbálom a Színművészetit, ahova elsőre nem, de másodjára felvettek. Befejeztem az angol szakot, mint második menekülőutat, hogy ha nem tudnék a színészetből megélni akkor legyen más. Szerencsére erre nem került sor” – árulta el a Sláger Kultban Szani Rolandnak a smink nélkül is nagyon csinos Ónodi Eszter, aki már el is készítette első közös dalát és klipjét a formációval, amellyel nemsokára koncertet is adnak.

ónodi eszter

Ónodi Eszter több lábon áll (Fotó: magánarchívum)

Több lábon álló hírességek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top