nlc.hu
Sztárok

Kórházba került Szilágyi István özvegye

Hetekre kórházba került Szilágyi István özvegye

Jolika néni egy otthoni rosszullétet követően került kórházba. Három hétig benn is tartották.
Szilágyi István özvegye, Jolika néni

Azóta, hogy meghalt a férje, Szilágyi István özvegye, Jolika néni egyre nehezebben boldogul – írja a Blikk. A lap emlékeztet, hogy az idős nő már-már magára van utalva, miután a családjával nem túl fényes a viszonya. És, mintha ez nem lenne önmagában elég rossz, Jolika néninek az elmúlt hetekben az egészsége is megroppant: egy otthoni rosszullétet követően három hétre kórházba került.

„Nagyon csúnyán köhögtem, nem kaptam levegőt. A kórházban elvégezték rajtam a koronavírus-tesztet” – mesélte az idős asszony, majd hozzátette, félt a betegségtől, leginkább azért, mert a veszélyeztetett korosztályba tartozik. A teszt szerencsére negatív eredményt hozott, az orvosok azonban ennek ellenére is találtak két foltot az idős nő tüdején.

„Nem tudták megállapítani, hogy mik azok, ezért megszúrtak. Biopsziát vettek a tüdőmből, de még nincs eredmény” – mondta, majd hozzátette valószínűleg közrejátszhatott a rosszullétben, hogy negyven éve dohányzik.

Olvass még többet Szilágyi Istvánról az nlc-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top