nlc.hu
Sztárok

Dolly igazi energiabomba

Dolly nagyszerűen festett a Sztárban Sztár színpadán – igazi energiabomba a 71 éves énekesnő

Dolly Vastag Csaba partnereként lépett színpadra, és szuper show-t csinált!

Dolly mindig is igazi energiabomba volt, és ez 71 éves korára sem változott. Az énekesnő tegnap fellépett a Sztárban Sztár színpadán Vastag Csaba partnereként, a produkció pedig remekül sikerült. A versenyző Fenyő Miklós bőrébe bújt, és az egyik legismertebb duettjüket adták elő, a stúdió pedig gyakorlatilag felrobbant! A magyar könnyűzene egyik legelismertebb énekesnőjén nem fog az idő, nagyon jól festett a képernyőn.

Dolly elárulta, szerinte Vastag Csabának kellene megnyernie a műsort, hiszen nagyon alázatosan és szorgalmasan dolgozik. 

„Amikor megtudtam, hihetetlenül örültem neki, és nagyon megtisztelőnek tartom, hogy duettet fogunk énekelni. A nem angol nyelvű dalokkal úgy vagyok, hogy négy napon keresztül egyfolytában mennek a fejemben, ezzel kelek, ezzel fekszem, ezzel álmodok, és még utóhatása is van” – emlékezett vissza a felismerés pillanatára Vastag Csaba. A közös fotójukat ide kattintva tudod megnézni.

dolly

Dolly (Fotó: Smagpix)

A magyar könnyűzene nagyjai:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top