nlc.hu
Sztárok

Tóth Andit alaptalanul szidják

Alaptalanul szapulják Tóth Andit, itt a bizonyíték

Megmutatjuk azt a pillanatot, amit csak a stúdióban ülök láthattak: Tóth Andi igenis gratulált Szabó Ádámnak a győzelemhez.

Tegnap este eldőlt, ki a Sztárban Sztár hetedik győztese, a döntő kapcsán mégsem arról esik a legtöbb szó, milyen jól teljesített Szabó Ádám. A nézők többsége csak ennyit látott az eredményhirdetésből, és arról, ami utána történt: 

Az, ami 2:28-nál történt, a pillangóhatás legjobb példája: egy ember éppen felállt a kamera előtt, és kitakart egyetlen másodpercet, és ezzel egy lavinát indított el, és Tóth Andit bunkónak, neveletlennek titulálták, aki a volt barátjának nem gratulált. Bár Szabó Ádám már az adás utáni interjúkban is elmondta, hogy ez nem igaz, voltak, akik szerint ezzel akarta védeni Andit. 

A sztori tehát önálló életre kelt, van viszont valami, amit a tévé előtt ülők nem láttak, íme a kimaradt egy másodperc:

Tóth Andi gratulűlt Szabó Ádám győzelméhez

Tóth Andi gratulált Szabó Ádám győzelméhez

Az erről készült videót Szabó Ádám is megosztotta, amin már teljesen tisztán látható, hogy Andi gratulált a volt barátja győzelméhez. 

Nem volt sem harag, sem csalódottság Andi arcán, amikor lesétált a színpadtól, mert mint korábban is mondta, azt sem gondolta, hogy eddig eljut majd a versenyben. A Sztárban Sztár első adása után a mostanihoz hasonló gyűlölet zúdult az énekesnőre, azóta viszont nem volt téma az Ádámmal való kapcsolata, egészen mostanáig. Reméljük, a fenti videó után nem is lesz az.

Tóth Andi hálás volt a közönségnek, hogy eddig eljuttatta

Tóth Andi hálás volt a közönségnek, hogy eddig eljuttatta (Fotó: Sajtószoba)

A Sztárban Sztár idén is izgalmas volt: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top