nlc.hu
Sztárok

Mádai Vivien interjú

Mádai Vivi: „Nem akarom, hogy a férjem instaférj, a gyerekem pedig instagyerek legyen”

Mádai Vivien mesélt többek között a szereplésről, a magánéletéről, arról, hogy miben éli ki a kreativitását, és még pár részletet is elárult a Nicsak, ki vagyok? című műsorról, amiben szerepet kapott.

Mádai Vivien aktív a közösségi oldalán, és láthatjuk a Mokkában is, mégis feltűnt a rajongóknak is, hogy visszavett a szereplésből, bár nemrég kiderült, helyet kapott a Nicsak, ki vagyok? sztárcsapatában. Az, hogy már nem látni minden műsorban, teljesen tudatos, hiszen az évek alatt sokat változott a személyisége, fejlődött a jelleme. A családi életét megtartja magának, most azonban egy keveset mégis mesélt a fiáról és a férjéről. 

Az utóbbi időben csak a Mokkában láthattunk, most viszont szerepelni fogsz a Nicsak, ki vagyok? című műsorban. Örömmel vállaltad?

Abszolút, hiszen nagy kedvelője vagyok a műsornak, ráadásul a kisfiam, Zénó is imádja, együtt néztük az első évadot. Nem volt kérdés, hogy vállalom, már csak a családi nyomás miatt is. (nevet) Követtem az előző szériát, sőt, mindig tippeltem is, több-kevesebb sikerrel. Nagyon izgultam a forgatás kezdete előtt, és azért elvárás volt magammal szemben, hogy legyen pár találatom.

Mennyire ismered a celebvilágot? Könnyű dolgod volt?

Tisztában vagyok a sztárvilág híreivel, ráadásul a munkám is megköveteli, hogy kövessem az eseményeket, szóval gyakorlatilag a mindennapjaim része. A Mokkában is sok emberrel találkoztam, akik meséltek nekünk a magánéletükről, hobbijaikról, családról – ezek mind-mind olyan infók, amelyek megkönnyítették a dolgomat. Persze, azért voltak olyan karakterek, akiknél teljesen elvesztem, és nem tudtam hasznosítani a tudást. A hallásom egyébként borzalmas, így arra nem tudtam támaszkodni, azonban a csapattársaim szerencsére toppon vannak ilyen téren.

mádai vivien

Mádai Vivien (Fotó: TV2)

Ha már csapattársak… Hogy jössz ki velük?

Jocikát imádom, ismerem elég régóta, és nagyon örültem, amikor megtudtam, hogy ő is a csapat tagja lesz. Csabit a forgatások előtt ismertem meg, de hamar egy hullámhosszra kerültünk, öröm volt velük a munka. Bár nem voltak a csapattársaim, Anitát, Viktort és Csonka Bandit is ezer éve ismerem, jó a viszonyunk, nagyon jól elszórakoztunk a forgatások alatt.

Az első évadban láthattuk, hogy egymás heccelése hozzátartozik a műsorhoz. Ezt hogyan kezeled?

Oh, most is ment a zrika, de én ezt nagyon szeretem, egyáltalán nem vagyok sértődős típus, és ezeket nem is szabad komolyan venni. Mérsékelten vagyok visszatámadó, de azért kiálltam magamért. Annyit ígérhetek, hogy idén is lesznek vicces jelenetek bőven.  

Hogy érzed, ez a műsor komfortzónán kívül esik neked?

Egyáltalán nem, ez még pont komfortzónán belül van. Szeretek szórakoztatni, de már nem minden áron, ám ez a műsor még bőven belefér.

Melyik az a formátum, amit biztosan nem vállalnál be?

Azt, amit külföldön kell forgatni, mert a családomat nem tudnám itt hagyni. Kevés az a formátum, amit bevállalnék, sokkal megfontoltabb lettem az évek alatt, megválogatom, hogy mi az, amiben részt veszek, ami még komfortzónán belül esik. Sokat változtam, mióta elkezdtem tévézni, sokat komolyodtam, és már nem fér bele minden.

Egy időben sokkal többet voltál képernyőn – ezek szerint a te döntésed, hogy kevesebbet szerepelsz?

Az élet így hozta, de a Mokka azért eléggé kiteszi a mindennapjaimat, lefoglal. Az első helyen a fiam áll, emellett is sok a dolgom, több projektem fut, és nincs hiányérzetem munkafronton. A Nicsak, ki vagyok?-ot szívesen vállaltam, mert szeretek forgatni, és játszani is, és tegyük hozzá, ez nem egy komoly dolog, itt leginkább a szórakoztató oldalamat megmutatni. De ezen a téren is ragaszkodom ahhoz az elvhez, hogy a kevesebb néha több.

A közösségi oldaladon nagyon aktív vagy, viszont a családodról már nem posztolsz annyit, mint régebben. Mi az oka?

Abszolút tudatos lépés, családi döntés volt. Már nem mutogatom mindenáron őket, ők sem szeretnének instaférj és instagyerek lenni. Így visszatekintve, már az elején sokkal tudatosabban kellett volna erre figyelni. Ahogy változik a világ, úgy kell alkalmazkodni hozzá. Meghoztam egy ilyen döntést, és lehet, hogy nem vagyok annyira népszerű ezzel, nem kapok annyi lájkot, de a családom és saját magam védelmét szolgája, az idő pedig igazolja, hogy jó döntést hoztunk.

Mi a fókusz az életedben, mi van az első helyen?

Természetesen a kisfiam, és ez soha nem fog változni. Aztán a családom, a munka, a barátaim, és a Balaton, hiszen balatoni lány vagyok. Ezeket próbálom összefésülni, és megteremteni a balanszot.

Ha a családoddal vagy, milyen programokat preferáltok?

Nagyon programozósak vagyunk, de mint ahogy sok mindenről, már erről sem posztolok, nem látom értelmét. Megtartjuk magunknak ezeket a kis kalandokat. Sokat kirándulunk, járjuk az országot, sokszor a barátainkkal, és többször hármasban. Az utóbbi időben leginkább belföldön, felfedezzük az ország rejtett kincseit.

Sokáig azon a véleményen voltál, hogy nem szeretnél második gyereket, de pár éve azt mondtad, ez változott. Tervezitek, hogy a közeljövőben bővül a család?

Mindenképp szeretnék kistesót a fiamnak, de mindennek megvan az ideje. Soha nem siettettük a családbővítést – klisé ugyan, de ha jönnie kell, jönni fog.

Miben éled ki a kreativitásodat? Szeretsz alkotni?

Fél éve indult egy irodalmi portré magazin a Youtube-on: a Poetrében a kedvenc irodalmi alkotásaikon keresztül mutatunk be ismert embereket. Mivel ez a projekt folyamatos, ezért életben tartja a kreativitásomat. Az ötletet a Highlights of Hungarynek köszönhetem, hiszen ott találkoztam olyan inspiráló emberekkel, akik arra biztattak, hogy alkossak valami olyat, amire 10-20, vagy akár 50 év múlva is büszke lehetek. A projektben tavaly és most is nagykövetként veszek részt. Öt olyan kiemelkedő kezdeményezést, vagy személyt kell javasolnom, akikről úgy vélem, hogy 2020-ban, a Highlights jelmondata, a Hass, alkoss, gyarapíts! szellemében inspiráló teljesítményt nyújtottak.

Sok nő példaképe lettél, amikor felvállaltad a szülés utáni testedet, illetve azt, hogy depresszióval küzdöttél, most viszont már a csodás alakoddal tűnsz ki. Mi a titkod?

Rendszeresen sportolok, és odafigyelek az étkezésre, nem fogyókúrázom drasztikusan. Nem akarok megfelelni mindenkinek, a társadalmi elvárásoknak. Lehet, hogy egy hónap múlva plusz tíz kiló lesz rajtam, de az is lehet, hogy mínusz öt. Nem akarok mást mutatni, mint ami vagyok, mindig is ebben hittem és hiszek. Amikor volt rajtam felesleg, akkor is szerettem magam. Ahogy korábban mondtam, az utóbbi években sokat változtam, nem adok annyira a külsőségekre, tudatosabban tervezem az életemet. Máshogy állok az emberekhez is, egyáltalán nem fontos már, hogy mi van kívül. Szerintem kijelenthető, ez az év még jobban rávilágított arra, hogy a materiális dolgok nem számítanak.

mádai vivien interjú

Mádai Vivien (Fotó: Instagram/@bobimolnar)

Olvass még a Nicsak, ki vagyok? új évadáról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top