nlc.hu
Sztárok

Nagy Bandó András és a koronavírus

Nagy Bandó András hónapok óta kényszerremeteként él a koronavírus miatt

Elzárta magát a külvilágtól, és kislányát sem engedi iskolába a koronavírus miatt Nagy Bandó András.

Nagy Bandó András régen hallatott magáról, nem véletlenül. A 73 éves humorista április óta elzárta magát a külvilágtól, ír és fest, 30 évvel fiatalabb felesége intézi a bevásárlást.

„Én kényszerremete maradtam április óta, de nem tétlenkedek: festek, immár 130 képem várja keretezve a remélt tavaszi kiállítást. A »külvilágot« csak Rita, a párom ismeri. Így véd engem, én meg aggódom érte, értünk. Ő rendel meg mindent, tojást, zöldség-gyümölcsöt, tésztát, húsfélét, mindent fertőtlenítünk és pihentetünk pár napig, poénnak szánom: a párizsit is csak akkor hozzuk be, amikor már zöld” – mesélte a Blikknek Nagy Bandó, aki kora és pacemakerre miatt különösen veszélyeztetett helyzetben van a járvány idején. A humorista a 10 éves lányát is félti, ezért Gvendolin már hat hete nem jár iskolába.

nagy-bandó-andrás

„Ő itthon tanulhat, s havonta 2-3-szor viszi be Rita, az anyukája szájmaszkos dolgozatírásra. Így felelhet, és kaphat osztályzatot is. Őt is féltjük, magunkat is és a tanítókat is” – magyarázta Nagy Bandó András, aki a közösségi oldalán tesz közzé verseket, hogy egy kicsit elfeledtesse a járványt a követőivel. Mikulásra és karácsonyra is írt már aktuális, pandémiás verseket, amik szerinte derűt csalnak majd az emberek arcára.

Olvass még Nagy Bandó Andrásról az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top