Sztárok

A hetvenéves Nagy Bandó András nem bír kislányával

Nagy Bandó András már nagypapakorban van, legkisebb lánya viszont csak hétéves. A Frizbi felvételén viszont úgy tűnt, mintha hiányozna a humoristából az apai tekintély.

Nagy Bandó András magánélete nem volt zökkenőmentes. Miután elvált első feleségétől, új szerelmével évekig titkolták kapcsolatukat. Kislányuk születését annyira eltitkolták, hogy a humorista felnőtt gyermekei három évig nem is tudták, hogy lett egy féltestvérük. Nagy Bandó András három éve kezdett új életet. “Megvívtam a lelki csatáimat, de mára már virágzik a harcmező, Julival, a volt feleségemmel korrekt a viszonyunk, több dologban a segítségére voltam. Rita és Gvendolin “vigyáz” és figyel rám, én pedig fürdök a szeretetben. Sokszor mondják, hogy letagadhatnék tíz évet, jól is esik, de a személyigazolványom erre nincs tekintettel. Okosan élek, igyekszem tenni az egészségemért” – nyilatkozta akkor.

A hetvenéves Nagy Bandó András nem bír kislányával

Az író most az Esti Frizbiben Hajdú Péter vendége volt, és a hétéves Gvendolint is magával vitte. A kislány először megszeppent a hatalmas studióban, de hamar megszokta a környezetet, és kibújt belőle a kisördög, írja a Bors. Gvendolin elfogyasztotta a dísznek kirakott gyümölcskosár felét, sőt, Hajdút még szőlővel is megdobálta, és jól összekente a vendégkanapét.

Nagy Bandó többször kérte a lányát, felvételen kívül is, hogy hagyja őt dolgozni, de nem járt sikerrel. Később már azzal “fenyegetőzött”, hogy nem lesz játszóház és fagyizás, de minden hatástalan maradt. “Ez a műsor rólam szól!” – kiáltotta a kislány, mielőtt a felnőttek úgy döntöttek, hogy pontot tesznek a furcsa interjú végére.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top