nlc.hu
Sztárok

Nótár Mary koronavírusos

Nótár Mary is koronavírusos, a tüneteiről beszélt

Nótár Mary elárulta, hogy elkapta a vírust, aztán a tünetekről is beszélt.

Sok zenészhez hasonlóan Nótár Maryről is kiderült, hogy elkapta a koronavírust. Szerencsére az ő tünetei nem olyan komolyak, mint mondjuk Majkáé, aki kétszer is kórházba került a betegség miatt. A mulatós énekesnő elárulta, eleinte tünetmentes volt, ám pár napra rá elkezdte tapasztalni a szimptómákat, és elég rosszul érezte magát.

„Köszönöm az aggodalmaitokat, kedves tőletek. Röviden annyit, hogy múlt hét péntektől vagyok beteg. Hőemelkedésem volt 2 napig, erős hátfájdalom, szédülés és borzasztó erőtlenség. Az utóbbi napokban nem érzem az illatokat és az ízlelésem sem az igazi. Szombaton teszteltek, keddre meg is érkezett a pozitív eredmény. Napról napra jobb egy kicsit és igyekszem felkelni az ágyból. Sokat hezitáltam, hogy meg osszam-e veletek, hogy 1 hete már a Covidos napjaimat töltöm, de fontos tudnotok, hogy tényleg valós a vírus jelenléte. Én is szkeptikus voltam eleinte a vírussal kapcsolatosan, de a családban jelenleg ketten is betegek vagyunk, nem tudni, hol kaphattuk el, koncertek már jó ideje nincsenek, tehát nem is fellépésen. Na mindegy… Még egyszer köszönöm a jókívánságokat és, hogy aggódtok értem” – írta a közösségi oldalán Nótár Mary, akiről nemrég kiderült, hogy műsorvezetői babérokra tör

Koronavírusos sztárok:

nótár mary

Nótár Mary is koronavírusos (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top