nlc.hu
Sztárok

Majka újra kórházban

“Ráment a gyulladás egy másik szervemre” – visszakerült a kórházba Majka, a rapper gyerekei is elkapták a koronavírust

Ismét a kórházból jelentkezett be a koronavírusos rapper.

Visszakerült a kórházba a koronavírusos Majka, mivel ismét leromlott az állapota. Újra a kórházi ágyból jelentkezett be YouTube-csatornáján.

Majka

Romlott Majka állapota, visszakerült a kórházba – Fotó: TV2

Kicsit elbasztam a hazamenetelt. Úgy kezdődött, hogy a fiam születésnapjára haza akartam menni mindenféleképpen. Haza is mentem, mert jobban éreztem magam. Vettem neki egy gamer-monitort, és fel kellett vinnem az emeletre. Ez nem tett annyira jót, szerintem. Amikor hazamentem, azt az estét nyilván azzal töltöttem, hogy velük voltam, nem figyeltem oda, ez kicsit megerőltető volt, ebből az következett, hogy kicsit megerőltettem magam és másnapra visszament a lázam. (…) Másnap, amíg Hajni elment mellkas-CT-re, otthon maradtam, de annyira le voltam gyengülve, hogy nem bírtam a jobb oldalamról a bal oldalamra megfordulni. Aminek az lett az eredménye, hogy kiszáradtam, nem tudtam normálisan inni. (…) Lefeküdtem aludni, de ugyanúgy belázasodtam. Ugyanis kialakult egy másik gyulladás a szervezetemben. (…) Ráment a gyulladás egy másik szervemre, sajnos. Gyakorlatilag az felvitte az értékeket, attól lett a lázam. Lázra nem ittam eleget. Visszajöttem. Tegnap óta megint bent vagyok ugyanitt. (…) Most vagyok a 9. napon, ilyenkor szokott még ez kritikus lenni, aztán kész. Remélhetőleg nem lesz belőle semmi baj” – árulta el a rajongóinak Majka, hozzátéve: nem köhög, és az ízeket-szagokat is érzi.

A rapper arról is beszélt az élő videós bejelentkezésben, hogy a gyerekei is elkapták a vírust: a kisebbik fiának is felment a láza, de csak egy napig volt rosszul, a nagyobbik gyerekét pedig egyszer, egyik este rázta a hideg. “Benne van, hogy ők is átmentek rajta” – mondta Majka.

Hajninak van egy kicsi hőemelkedése, ő teljesen jól van” – árulta el a rapper, akinek hétfőn lesz tüdőröntgene, melynek során kiderül, hogyan reagált a szervezete a kínai gyógyszerekre és a szteroidokra, amiket kapott.

Olvass még Majkáról az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top