nlc.hu
Sztárok

Bach Szilvia leosztotta Sebestyén Balázst

Bach Szilvia leosztotta Sebestyén Balázst: „Ha műveltségi vetélkedőre kérnek fel, ne vállald el”

Sebestyén Balázs tudta, hogy Bach Szilvia van az álarc mögött, mégis belepirult a leleplezésbe.

Sebestyén Balázs gyakorlatilag az első évad elejétől kezdve rámondta Bach Szilviát a karakterekre, és végül a második széria 11. adásában lett igaza, hiszen kiderült, hogy a humoristát rejtette az Elefánt jelmez. A rádiós nem mindig beszélt szépen Szilviáról, amit ő zokon is vett, éppen ezért nagyon pikáns volt a jelenet, amikor levette a maszkját. 

„Először is, drága Balázs, ha egy műveltségi vetélkedőre kérnek fel, hogy vezesd, ne vállald el. Mert amikor először megláttad őt, a kis drágámat, azt mondtad, hogy fiú, mert agyara van. Na most elárulom, hogy a lányoknak is. Ezt mindenki tudja, rajtad kívül” – kezdte Bach Szilvia, miután lelepleződött a műsorban. Claudia egyből megkérdezte, mit csináljon Balázzsal, hiszen ő mellette ül, közel van hozzá. „Semmit, ezzel nem kell foglalkozni, annyit nem ér” – vágta rá a humorista. 

„Csak azzal humorizálok, akit szeretek”

 – mondta Sebestyén Balázs, amit Szilvia egyáltalán nem hitt el. Végül Istenes Bence feldobta, hogy mi lenne, ha megölelnék egymást, és kibékülnének. Nos, Balázs fejét mindenki láthatta, nyilván annyira nem örült a felkérésnek, de nem mert nemet mondani, inkább lement a színpadra. 

sebestyén balázs bach szilvia2

Sebestyén Balázs végül megölelte Bach Szilviát (Fotó: RTL Klub)

Még több az Álarcos énekes leleplezettjeiről: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top