nlc.hu
Sztárok

Álarcos énekes: Dr. Tóth Tamás volt a Kaktusz

Álarcos énekes: Dr. Tóth Tamás volt a Kaktusz álarc mögött

Már csak 6 maszkos van versenyben az Álarcos énekesben.

Az Álarcos énekesben a Kaktusz kiválóan rejtőzködött, de nem tudott a Nyomozók elől teljesen elbújni. Hargitai Bea „orvos vonalon maradt” és végső tippként bemondta a Dr. Tóth címmel korábban futó, orvosi talkshow műsorvezetőjének nevét: Dr. Tóth Tamást. Ezzel a Nyomozócsapat újabb sikeres gyanúsításon van túl.

Dr. Tóth Tamás

Dr. Tóth Tamás volt a maszk alatt – Fotó: RTL Klub

Sebestyén Balázs szerint Hajós András, Csobot Adél szerint Hajdu Steve, Gáspár Laci szerint pedig Dr. Krasznai Zsolt, plasztikai sebész rejtőzött a maszk mögött. A szétlövés taktikája, azaz, hogy minden Nyomozó más nevet tippel, ismét bejött.

Dr. Tóth Tamás

Bejött Hargitai Bea tippje – Fotó: RTL Klub

Egyre nő a tét. Már csak 6, eddig teljesen ismeretlen híresség – a Baba, a Banán, az Egér, az Elefánt, a Röfi és a Zebra – van versenyben.

A meglepetések sora azonban folytatódik: olyan dolog lesz a következő Álarcos énekesben, amire még nem volt példa a magyarországi műsor történetében. A következő héttől állandó vendégnyomozók segítenek be az alapgárdának. Minden adásban egy új vendégnyomozó csatlakozik Csobot Adélhoz, Hargitai Beához, Gáspár Lacihoz és Sebestyén Balázshoz. Jövő vasárnap Liptai Claudia, az ex-Röfi lesz az 5. Nyomozó.

Leleplezve! Ő volt a Kaktusz álarc alatt:

Eddig ők lepleződtek le az Álarcos énekes-ben:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top