nlc.hu
Sztárok

Szabó Ádám és Curtis baratsága

Aggódnak a rajongók Szabó Ádámért

Jó barátságot kötött a Sztárban Sztár forgatásai alatt Szabó Ádám és Curtis. A két előadó már egy közös dalon is dolgozik, ám a rajongók annyira nem örülnek, hogy ilyen jó a viszony köztük.

Féltik a rajongók Szabó Ádámot, a Sztárban Sztár győztesét. Mint kiderült, az énekes nagyon jóban lett a forgatások alatt Curtisszel, azaz Széki Attilával, aminek nem mindenki örül. Ez nem annyira meglepő, tekintve, hogy a rappert kizárták a műsorból, miután nem jelent meg az elődöntőben.

„Ne feledjétek, akinek barátai vannak, nem lehet felesleges. És az sem elhanyagolandó, hogy aki barátot talál, kincset talál!” – írta Szabó Ádám Curtisszel közös képe alá, mire a rajongók elkezdték megkongatni a vészharangot. 

Szabó Ádám

Szabó Ádám (Fotó: TV2)

„Szerintem csak lehúzod majd ezt az Ádi gyereket. Biztos jól befolyásolható. Csak ne szoktasd rá semmire, ha van egy kis szíved…” – idézi az egyik kommentelő intő mondatát a Blikk. Mint ismert, a rappernek korábban drogproblémái voltak, ami miatt a sikeres elvonókúra után is sokan elítélik.

Szabó Ádámot azonban nem zavarja Curtis előélete. „Ő egy olyan ember számomra, akiről tudom, hogy ha hajnali háromkor hívom fel, akkor is felveszi a telefont és ott van számomra” – mondta a rapperről az énekes, és megnyugtatott mindenkit, hogy soha nem tenne rosszat, vagy olyat, ami miatt a szülei már nem lennének büszkék rá.

Olvass még a Sztárban Sztár szereplőiről az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top