nlc.hu
Sztárok

Sztárban sztár: Curtist kizárták

Sztárban sztár: Curtist kizárták, ma senki sem esik ki a show-ból

A rapper nem jelent meg a szombat esti elődöntőben, így a 3 elődöntős versenytársából automatikusan döntős lett.

A Sztárban sztár 10. adása váratlan bejelentéssel kezdődött Tilla részéről: Curtis nem jött el a mai próbákra, sőt a show élő adásába sem érkezett meg, semmit sem tudnak róla a műsor szerkesztői. A show házigazdája azt mondta: reméli, hogy a produkcióira még befut a múlt heti adást megnyerő énekes, aki egyébként a gyulafirátóti rapper, Sub Bass Monster és 100 folk Celsius frontembere, Orbán Józsi bőrébe bújna.

Curtis

Senki sem tudja, miért maradt távol Curtis – Fotó: TV2

Nem sokkal később Tilla bejelentette, hogy mivel Curtis továbbra sem futott be, hivatalosan is kizárták, nem versenyezhet tovább, így a jövő héten biztosan nem lehet ott a Sztárban sztár döntőjében. A váratlan helyzet nyomán a ma esti Sztárban sztár-ban senki sem fog kiesni, így Tóth Andi, Vastag Csaba és Szabó Ádám automatikusan bejutottak a döntőbe, hármuk közül kerül majd ki az „ország legsokoldalúbb előadója”.

Az élő adásban jelentette be Curtis kizárását Tilla:

A Sztárban sztár vasárnap este amúgy rekordhosszúságú, mintegy 4 és fél órás adással jelentkezik, ugyanis nemcsak a még versenyben lévő énekesek állnak színpadra (2-2 produkciót bemutatva), hanem visszatér – egyéni produkciókkal – a 8 kiesett versenyző, és összecsapnak egy extra különdíjért.

Olvass a Sztárban sztár döntőseiről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top